zimska idila

Kao u nekoj ledenoj bajci: Ovo je mali snežni raj Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića na Avali

1

Ljubavno gnezdo pod aprilskim snegom naše čuvene kreatorke i njenog izabranika Veljka Kuzmančevića lepo je ušuškano na planini u okolini Beograda i udaljeno od gradske buke.

 

Verica i Veljko
Verica i Veljko foto: ATA images

Naša modna kreatorka Verica Rakočević i kompozitor Veljko Kuzmančević ove godine će obeležiti jednu deceniju braka. Zbog svoje razlike u godinama uvek su izazivali dosta pažnje, ali oni su do sada svima već dokazali da imaju jedan od najskladnijih odnosa na domaćoj javnoj sceni i da ljubav ne pita za godine.

 

A njihovo ljubavno gnezdo nalazi se na Avali. Verica i Veljko su se potrudili da ovu kuću urede poptuno po svom ukusu i pretvore je u njihov mali raj.

 

Verica nam je po prvi put pokazala kako izgleda dvorište i jedan deo unutrašnjosti njihove kuće, a da sve izgleda poptuno čarobno pomogao je i ovaj iznenadni aprilski sneg.

 

Sneg je učinio da sve izgleda još čarobnije
Sneg je učinio da sve izgleda još čarobnijefoto: Verica Rakočević Instagram

Beli prekrivač je prekrio celu avliju, u kojoj smo mogli da primetimo veliki broj drveća i drugog zelenila.

 

U dvorištu se da primetiti i kotlić, uz koji Verica i Veljko verovatno provode dosta vremena kad je toplije vreme spremajući hranu.

 

1 / 7 Foto: Verica Rakočević Instagram

 

- Oduvek sam razmišljala da živim negde van grada pošto sam godinama bila u centru. Kada smo Veljko i ja počeli da živim zajedno, prosto su se u to vreme i stvorili svi preduslovi da se ispuni moja želja da živim na periferiji - rekla je Verica svojevremeno.

 

A kada od kapije produžite pravo dolazite do zastakljenog letnjikovca. Vide se nekoliko stolica i stolova, ćilimi na podu, kao i činije za kućne ljubimce.

 

U letnjikovcu se na podu mogu primetiti ćilimi
U letnjikovcu se na podu mogu primetiti ćilimi foto: Verica Rakočević Instagram

- Gledajući iz ove perspektive i uživajući u ovom spokoju, shvatam da više ne bih mogla da podnesem gradsku gužvu. Iako u centru imam na raspolaganju stan moje kćerke Milene, ne bih mogla da živim tamo. Ne postoji novac zbog koga bih ovo što smo Veljko i ja napravili zamenila za nešto drugo - rekla je Verica za magazin Story.

 

 

makonda-tracker