ko bi rekao?

"Dok spavamo, miševi pokupe mrve s poda": Ova glumica je modna zvezda, ali u njenom STANU mnogi ne bi proveli ni tren

0

Iako nosi odeću prestižnih brendova, šeta po pistama i okružena je superslavnima, poznata glumica i manekenka nema dom iz bajke

Džulija Foks sa sinom stanuje u malom stanu u Njujorku
Džulija Foks sa sinom stanuje u malom stanu u Njujorkufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Glumica i manekenka Džulija Foks, koja je postala najpoznatija nakon njene kratke veze s reperom i dizajnerom Kanjeom Vestom, jedna je od najfotografisanijih poznatih devojaka u poslednje vreme.


Paparaci je prate na svakom koraku, ona je gošća na prestižnim događajima, puni stupce modnih magazina, ali ne živi glamurozno kako biste rekli na prvi pogled.


Štaviše, Džulijin dom nije ni nalik luksuznim vilama slavnih na koje smo navikli.

 

Početkom godine, Džulija Foks odlučila je da pokaže pratiocima na Tik Toku kako izgleda stan u kom živi sa svojim dvogodišnjim sinom Valentinom.


Glumica stanuje u dvosobnom stanu u Njujorku, koji ne deluje kao dom svetske zvezde. S obzirom na to da je ovaj prostor mali, ona je svoj krevet morala da prebaci u dnevni boravak, a spavaću sobu je pretvorila u igraonicu i garderober. Kuhinju koristi i kao skladište, pa tu ostavlja sve što nema gde da odlaže.

 

Pogledajte kako izgleda ovaj stan.

1 / 8 Foto: Juliafox, TikTok, Printscreen

 

Nameštaj u njenom stanu je prilično jednostavan i minimalan, a Džulija nije opsednuta time da sve bude na svom mestu. Ona je tada zamolila pratioce da je ne osuđuju jer je nered na sve strane i istakla da voli da sve izgleda baš tako, kao i da su joj kutije od obuće po celoj kuhinji.


Kako je Džulija otkrila, ima i "mali problem s miševima", ali ne planira da se pozabavi deratizacijom jer je miš kog je videla u stanu "presladak".


Sviđa mi se to što, dok spavamo noću, oni izađu i pokupe mrvice koje moj sin baca po podu – rekla je glumica i manekenka.

 


Ona je istakla i da joj se ne sviđa kada poznati javno izlažu luksuz u kom žive.


Ne volim preterano prikazivanje bogatstva – kaže ona. – To mi je odvratno. Naročito ljudi koji imaju ogromne kuće, jednostavno je to rasipanje u zemlji u kojoj ima toliko beskućnika, ja nisam takva.

 

BONUS VIDEO

Stan Džulije Foks

 

makonda-tracker