ne krije svoje tajne

Znamo je POLA VEKA, a NIKAD nije izgledala lepše: Kad se Suzana Mančić sinoć pojavila u Beogradu, svi su zastali na tren

0

Voditeljka Suzana Mančić predstavila se javnosti Jugoslavije sa 18 godina, davnih sedamdesetih, a danas, kada se sprema za proslavu 67. rođendana, ona je i dalje jedna od najlepših žena na našim prostorima

Suzana Mančić 22. novembra puni 67 godina
Suzana Mančić 22. novembra puni 67 godinafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Proslavljena voditeljka Suzana Mančić sinoć je bila među gostima na jednom gradskom događaju i ponovo podsetila sve zbog čega decenijama važi za jednu od najlepših žena na prostoru bivše Jugoslavije.


Nekadašnja pevačica, loto devojka i voditeljka beskrajne harizme prisustvovala je razgovoru o knjizi "Ti si ta" Ane Dornik u Ustanovi kulture Božidarac.


Tom prilikom, pojavila se u izdanju tipičnom za njen stil – damskom, svedenom, a ipak efektnom.


Izbor Suzane Mančić bila je svetla haljina ukrašena cvetnim dezenom, a u pitanju je model s V-izrezom i kratkim rukavima, strukiran tako da naglašava njenu vitku figuru, koju je voditeljka dovela do savršenstva.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Kao i obično, ona je sve pozdravila širokim osmehom i očarala lepotom i vedrim raspoloženjem.


Kako je u jednom intervjuu pre nekoliko godina istakla, ona je sigurna da je uvek u vrhunskoj formi zahvaljujući svojoj samodisciplini i želji da se potrudi oko svog zdravlja i izgleda.


Sve je to stvar velike discipline, upornosti i volje. Žena koja je izabrala da se bavi javnim poslom nema pravo na opuštanje, već uvek mora imati u vidu da konkurencija ne spava. Ako živiš od svog lica, onda moraš da mu posvetiš maksimalnu pažnju. Pogledajte, recimo, Šer, Džejn Fondu ili Sofiju Loren. Sve su to žene koje su zašle u „lepe” godine, ali i dalje izgledaju besprekorno. Zar neko stvarno misli da su to postigle tako što su lenstvovale i jele bifteke i kolače? – objasnila je voditeljka za "Lepotu i zdravlje".

 


Suzana je, kako je ispričala, u mladosti prednosti davala kozmetici, dok je u poslednjih godina "brigu o svojoj lepoti i zdravlju prepustila doktorima".


Iskrena da budem, to uopšte nije lako. Pre svega, konstantna nega zahteva dosta vremena, strogu disciplinu, ali poprilično i košta. Poštovalac sam svih inovacija do koje je došla savremena medicina, pre svega u oblasti estetskih intervencija – rekla je tada Suzana Mančić.


Ona je proteklih godina posećivala nutricioniste, išla na mezoterapiju, zatim na tretman venduze...


Ishrana je svakako jedna od najvećih tajni proslavljene voditeljke, koja je sa ulaskom u četrdesete napravila veliki zaokret, pa je masnu i prezačinjenu hranu zamenila laganijom i zdravom opcijom.

 

voditeljka suzana mančić
voditeljka suzana mančićfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Zanimljivo je da sam ranije bila veliki gurman, hrana mi nije bila ukusna ako nije bila masna, ljuta, slana… Međutim, kada sam zašla u četrdesete, preko noći se sve promenilo. Odjednom, počela sam da biram blage ukuse, prešla sam na maslinovo ulje, dala sam prednost zelenišima, barenom i grilovanom mesu… – ispričala je.

 

 

BONUS VIDEO

Suzana Mančić: Bilo me je sramota da se slikam za Plejboj

 

makonda-tracker