preslatko

Ljubavno gnezdo Uroša Jovčića i Dženi Martin: Novi stan u kome će glumac i Špankinja živeti sa malim Oliverom je DIVAN

0

Naš glumac i njegova supruga su nedavno postali roditelji malog Olivera. 

Uroš Jovčić i Dženi Martin su nedavno uselili u novi stan u Beogradu
Uroš Jovčić i Dženi Martin su nedavno uselili u novi stan u Beogradu foto: jenniimartin, Instagram

Naš poznati glumac Uroš Jovčić i njegova partnerka, Špankinja Dženi Martin, pre nekoliko dana su se po prvi put ostvarili kao roditelji. 

 

Uroš i Dženi su dobili sina, kome su dali ime Oliver i nisu mogli da sakriju sreću.

 

Odmah nakon što se porodila lepa Dženi je podelila jedan selfi sa Urošem i Oliverom iz bolnice. 

 

Imaš samo jedan dan i već si nam najomiljenija osoba na svetu. Dobro došao, Olivere – napisala je Dženi u tom postu na Instagramu.

Dženi i Uroš imaju divnu ljubavnu priču, a nedavno su se, pred prinovu, uselili u novi stan u Beogradu. 

Dženi je rođena u Španiji, a oni su se upoznali kada je Martinova imala 15 godina i sve vreme su učili jedno od drugog i jačali svoju ljubav.

- Upoznala sam Uroša kad sam imala 15 godina, on je imao 21, dok smo snimali film “Montevideo”. Prošlo je deset godina i naravno da smo se promenili, ali nekako smo se menjali na bolje. Od Uroša sam naučila mnogo stvari koje pre nisam znala, a verujem da je to i kod njega slučaj, učio je od mene. Jedno drugo smo dopunili, kako Uroš ume da kaže: “Zajedno smo jači” - pričala je o njihovom upoznavanju lepa Špankinja. 

A sada su svoju ljubavnu bajku dodatno ulepšali sa malim Oliverom. Zahvaljujući slikama i snimcima koje su delili na Instagramu, u mogućnosti smo da vidimo pojedine delove njihovog doma u kojem će živeti sa prinovom.

 

1 / 5 Foto: Dženi Martin Instagram

 

Već su spremili jedan kutak za bebu i nakupovali dosta stvari za mališana, kako bi momenat kad on dođe u dom dočekali spremni. Stan im je pretežno u belim nijansama, što smo mogli videti i kada su pre par meseci otkrivali pol bebe. 

 

1 / 6 Foto: Dženi Martin Instagram

 

Tu su i trpezarija, soba sa sušenje veša, kao i kupatilo, u kome se Dženi često snimala kad bi se šminkala ili prala zube.

 

1 / 6 Foto: Dženi Martin Instagram

 

I spavaća soba im je jako svetlim tonovima, a stiče se utisak da im je dnevna soba ipak omiljeno mesto i da vole da zajedno prate TV program. 

 

Bonus video:

 

 

 

 

makonda-tracker