mir nakon razvoda

Na zidovima uspomene, slike, ma pravi PORODIČNI RAJ: Zavirite u DOM BOJANE MALJEVIĆ na Kosovu u kom živi nakon razvoda

0

Topao, ušuškan, sređen baš po njenom ukusu 

foto: Antonio Ahel/ATAImages.
foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Poznata glumica Bojana Maljević razvela se od supruga pre oko tri godine i odlučila je da se vrati u porodični dom u kom je odrasla sa svojim roditeljima na Kosovu. 

 

Bojana je veliku slavu stekla nakon što je maestralno odigrala ulogu Biljane Vlaisavljević u filmu Bulevar revolucije, a oduvek je bila prizemna i jedna sasvim obična žena.

 

O svom detinjstvu ona je retko kada govorila, ali uprkos tome zna se da je ona odrasla na Kosmetu odakle se sa roditeljima preselila u Beograd.

 

Tokom rata kuća u kojoj je ona odrasla je spaljena, a tom prilikom dogodila se i strašna tragedija kada je jedan njen rođak izgubio život na kućnom pragu, piše Stori. 

 

Njeni roditelji su nakon toga odlučilli da je vreme da spašavaju živu glavu, pa su odlučili da se presele u Beograd. Bojana, njena sestra Ana i roditelji krenuli su u nepoznato ju potragu za boljim i sigurnijim sutra. 

 

Bojana je u glavnom gradu započela novi život, oformila porodicu sa Slobodanom Skerlićem sa kojim je dobila i dvoje dece. 

 

 

Ipak, sudbina je htela da posle mnogo godina svako krene svojim putem, a u medijima se pisalo se da je lepa Bojana tada vodila bitku na dva fronta - zdravstvenom, jer je imala ozbiljnu upalu pluća izazvanu koronavirusom zbog koje je ležala u bolnici, emotivnom, jer je odlučila da se razvde od supruga nakon više od 20 godina braka. 

 

Nakon razvoda Bojana je nastavila da gradi karijeru i da naporno radi, a život se odvijao na relaciji Beograd - Kosovo. U nekoliko navrata Bojana je delila fotografije iz svog ušuškanog doma, pa smo tada imali prilike da vidimo kako on izgleda.

 

To sada možete učiniti i vi ako pogledate galeriju koju smo pripremili za vas. 

 

1 / 5 Foto: Instagram / bojanamaljevic

 

 

makonda-tracker