kao naslikane

Setila nas je zbog čega važi za jednu od najlepših glumica: Bojana Maljević podelila divnu uspomenu sa sestrom Anom

0

Darovitost za umetnost nasledile su od oca Bojana Maljevića koji je poznati sprski producent, najpoznatiji po seriji "Otvorena vrata."

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Proslavljena srpska glumica i producentkinja Bojana Maljević godinama publiku oduševljava inspirativnim likovima koje tumači na velikom platnu i na televizijskim ekranima, a ljibiteljima kinematografije ostala je zabeležena kao zavodljiva Biljana Milisavljević u ostvarenju  "Bulevar revolucije".

 

I danas, nakon toliko vremena dramska umetnica stvara sa istim entuzijazmom, a publika ima prilike trenutno da uživa u njenim plodovima rada u seriji "Dug moru 2".

 

Maljevićeva i pored profesionalnih angažmana uspeva da komunicara sa publikom putem društevnih mreža, a ovog puta podelila je divnu uspomenu iz mladosti na kojoj sa sestrom Anom bezbrižno igra bilijar.

 

Njena prodorna i specifična lepota osvajala je već pri prvom kadru, a oko objektiva dodatno je naglašavao gracioznost i aritokratski izgled, poput holivudske dive Nikol Kidman sa kojom Bojanu neretko porede.

 

Glumičina sestra Ana Maljević takođe se profesionalno bavi glumom i plesom, a prestižno baletsko školovanje završila je u Kanu. Obe su diplomirale na Fakultetu dramskih umetnosti.

 

Ljubav prema glumi i umetnosti nasledile su od oca Bojana koji je naš poznati filmski producent, a starija naslednica je sve tajne zanata saznala upravo od njega.

 

Njegov najveći projekat bila je tv serija "Otvorena vrata" koja okupljala čitave porodice pred malim ekranima, a upravo Bojana je imala zapaženu ulogu Ane Anđelić.

 

Podsetimo, glumica je udata za režisera Bobana Skerlića sa kojim je dobila svojicu sinova, a on je najpoznatiji domaćoj publici po filmu "Do koske."

 

 

makonda-tracker