nekada davno

Mislila je da je za ceo život: Kristina Radenković bila u ljubavi sa poznatim sportistom, bivšim mužem naše pevačice

0

Pre nego što je pronašla sreću sa svojim sadašnjim partnerom, lepa Kristina Radenković bila je u ozbiljnoj vezi sa poznatim sportistom i bivšim mužem mužem jedne od naših najpoznatijih pevačica.

 

 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa voditeljka Kristina Radenković već duže vreme živi u srećnoj zajednici sa svojim partnerom Nikolom Radojevićem.

 

Popularna Kris i njen izabranik važe za jedan od najksladnijih domaćih parova kada su javne ličnosti u pitanju, a iz njihove ljubavi rodilo se i dvoje dece.   

 

Nikola i Kristina, koja je nedvano imala nezgodu na skijanju, ponosni su roditelji sina Rogana i ćerke Tare. 

 

Međutim, mnogi zaboravljaju da je lepa Kristina pre Nikole bila u veoma ozbiljnoj vezi sa jednim poznatim sportistom, a ujedno i mužem naše popularne pevačice.

 

Ljuba Jovanović
Ljuba Jovanovićfoto: Dragan Kadić

U pitanju je rukometaš Ljuba Jovanović, koji je svojevremeno bio u braku sa Natašom Bekvalac. Ljuba i Kristina su bili zajedno pre njegovog braka sa Bekvalčevom i to u dva navrata. 

 

 

Njihova veza je otpočela 2004. godine i završila se 2014. godine. Međutim, Ljuba i Kristina nisu bili svih tih 10 godina zajedno, pošto su u međuvremenu raskidali i mirili se. 

 

Oni su se upoznali u Novom Sadu, a voditeljka je nakon poslednjeg pomirenja veoma lepo pričala o Jovanoviću u javnosti. I tada je upotrebila onu sintagmu "za ceo život".

 

 

Jednom je neko lepo rekao da život nije ravna linija, a u mom slučaju ova izreka je i te kako tačna. U Ljubi pre svega imam istinskog prijatelja za ceo život. Srećna sam i ponosna na naš odnos. On u meni uspeva da probudi neka od najlepših ljubavnih osećanja i hvala mu na tome - rekla je svojevremeno Kristina. 

 

Kako je tada rekla, bila je jako srećna što su dali svojoj ljubavi novu šansu, a tada su i živeli zajedno.

 

 

- Kada sad razmišljam o našoj vezi i pravim retrospektivu, shvatam da smo jedno kraj drugog emotivno sazreli i da je to što smo ponovo zajedno možda i najlepša stvar - rekla je lepa voditeljka za Story.

 

Ljubi je tada uspelo, kako je Radenkovićeva sama rekla, da je primiri.  

 

- Sve uobičajene razmirice rešavamo razgovorom, a tada je veća odgovornost na Ljubi jer mora da se nosi s mojom tvrdoglavošću. Čini mi se da je na dobrom putu da pronađe recept kako da obuzda moj ponekada neobuzdan temperament - ispričala je Radenkovićeva.

 

 

Koliko je njihova ljubav bila velika ilustruje i jedna Ljubina izjava iz tog perioda.

 

- Do sada sam samo jednom iskreno voleo. To ne znači da sam se u ostalim vezama pretvarao, ali jednu novinarku voleo sam najintenzivnije i najduže - rekao Jovanović za pomenuti magazin.

 

Nataša i Ljuba
Nataša i Ljuba foto: Damir Dervišagić

Međutim, sportisti i voditeljki ipak nije bilo suđeno i mediji su tada svašta pisali na tu temu. Veza je definitvno bila završena 2014. godine, nakon čega je Ljuba započeo vezu sa Natašom Bekvalac. 

 

- Tačno je da smo Ljuba i ja bili zajedno. Ali više nismo. Želim mu svu sreću sa Natašom - rekla je tada Kristina Radenković.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker