komadić raja

ZLATNE nijanse i pažljivo birani detalji: Dom Jelene Gavrilović je ultramoderan kutak u Beogradu na vodi

1

Zavirite u stan popularne glumice koji u potpunosti odražava njen stil i izvanredan ukus

Jelena Gavrilović sa dečkom Dariom na letovanju u Grčkoj 2021. godine
Jelena Gavrilović sa dečkom Dariom na letovanju u Grčkoj 2021. godinefoto: jelenagavrilovicofficial, Instagram

Glumica Jelena Gavrilović jedna je od poznatih ličnosti koje su dom pronašle u samom srcu Beograda, i to u najelitnijem delu glavnog grada Srbije.


Kako su pre nekoliko godina pisali mediji, glumica je sa dečkom Dariom kupila stan u Beogradu na vodi, nakon što su stanovali na Novom Beogradu.


Otkako su se uselili u svoj novi dom, Jelena s vremena na vreme na društvenoj mreži Instagram podeli poneku fotografiju i iznenadi svoje obožavaoce idilom u kojoj uživa. Pored toga što nas u svakoj prilici oduševljava svojim odevnim stilom, ukus lepe glumice ogleda se i u tome kako je uredila svoj dom, a njen izbor bio je spoj modernog i klasičnog stila.


Jeleninim i Dariovim stanom dominiraju svetle boje, a svaki ugao izgleda spremno za fotografisanje za neki prestižni magazin.

 


Jelena je jednom prilikom pokazala kako se opušta na svetlosivoj gaonoj garnituri iznad koje se nalaze umetnička dela sa vrlo efektnim zlatnim nijansama.

 

Ovakvi tonovi su i te kako zastupljeni u njenom domu,a posebno su primetni u trpezariji, koja je možda i najlepši deo stana. U sobi u kojoj se nalaze svetli sto, svetlosive trpezarijske stolice i poneki sivi zid, iznad stola je upečatljiv zlatni luster, dok su na stolu i zidu detalji u zlatnoj boji.

 


Sve ostavlja vrlo glamurozan utisak, ali je ipak neutralno i zahvalno za kombinovanje sa jačim bojama, pa je Jelena sve upotpunila udobno plavom foteljom koja "razbija" jednostavnost i zaista ostavlja utisak.


Vrlo svetle zemljane nijanse su izbor šarmantne glumice i za spavaću sobu, gde se nelaze ogroman sivkasti bračni krevet, krem zidovi, bela zavesa i vrlo efektno ogledalo sa efektnim zlatnim ramom.

 

 

makonda-tracker