jednom nedeljno jede sve što želi

Koja je TAJNA savršene linije Jelene Gavrilović? Glumica otkrila kako svako može da smrša 6 kg

0

Glumica Jelena Gavrilović ima besprekornu liniju, a za to su zaslužne neke promene u ishrani koje je uvela.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Jelena Gavrilović (40) jedna je od naših najlepših i najzgodnijih glumica, koja nas iznova i iznova oduševljava svojim smelim, a elegatnim odevnim kombinacijama.

 

O njenim modnim izdanjima se priča danima, a osim po prefinjenom stilu i zapaženim ulogama,Jelena je poznata i po svojoj besprekornoj liniji

 

Kako je jednom otkrila za Hello, Jelena nikad ne preskače doručak.

 

- Doručak je najvažniji obrok, a takođe sam od lekara i nutricionista naučila da je jako bitno koje namirnice jedemo u kom periodu dana. Pijem mnogo voćnih sokova, a tokom nedelje imam obavezno jedan dan koji zovem džank dan, kada jedem sve što poželim- ispričala je ona.

Svoju vitku liniju održava kombinacijom treninga i ishrane, što je svakako pun pogodak za svaki organizam.

 

Kako je otkrila, na njenom tanjiru se često nalaze voće i povrće, pa su tako salate sa povrćem i ribom njeni omiljeni obroci.

Jelena sa vremena na vreme praktikuje detoksikaciju, a ima nekoliko saveta uz koje smatra da svako može da smrša 6 kilograma.

 

–Volim zdrave namirnice. Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno. S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije. Najbolje je izbeći brašno, šećer i so. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara. – rekla je jednom prilikom za Stil i dodala:

 

Ne valja jesti uveče posle 7,8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni skinuće u startu već 6 kilograma– rekla nam je Jelena

 

makonda-tracker