modna inspiracija

Najlepša rolka-haljina koju ste videli ove jeseni: Jelena Gavrilović ima model za svaki dan koji je očarao i Menhetn

0

Haljine s rolkom su od prošle jeseni trend pred kojim su poklekle najveće zaljubljenice u modu, pa mu nije odolela ni glumica Jelena Gavrilović

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Srpska glumica Jelena Gavrilović neumorno radi, a i pored svojih glumačkih obaveza stiže da se posveti i humanitarnom radu.


Ona je nedavno posetila Ameriku, gde je bila domaćica gala večeri Srpskog filantropskog udruženja u Gotam holu u Njujorku, kada je prikupljeno više od 85.000 dolara za srpske studente.


Već smo videli fotografije sa crvenog tepiha, na kojima Jelena Gavrilović blista u "goloj haljini", a ona je nedavno pokazala i ležerniju odevnu varijantu koju je pripremila za šetnju Velikom jabukom.

 

Glumica je, naime, objavila fotografije za koje je pozirala dok je uživala u čarima jednog od najlepših gradova planete, kada je ponela vrlo trendi haljinu za svaki dan.

 


U pitanju je rolka-haljina, trend koji je prošle jesenje sezone dominirao, a Jelena se opredelila za model bele boje. Reč je o pripijenom komadu, koji ističe njenu savršenu figuru, a ima duge rukave i od kukova pada uz telo. Ipak, nije u pitanju bilo kakav već viđen model, već je Jelena ponela maksi-haljinu s dubokim šlicem, zahvaljujući čemu je sve bilo još lepršavije!

 


Svoj autfit začinila je udobnim krem patikama sa crnim pertlama, kao i klasičnim naočarima za sunce.


Ulična diva – napisala je Jelena na engleskom jeziku, a mi smo u potpunosti saglasni.

 

 

makonda-tracker