glossy DOM POZNATIH

Zavirite u porodično gnezdo Nikoline i Saše Kapora: Dom u koji je već stigla Nova godina (FOTO)

0

Pune četiri godine mladi pevački par živi na Voždovcu u stanu koji su s merom opremili kako bi njihov sin Nikolaj, zbog koga su praznični ukrasi i postavljeni pre vremena, imao dovoljno prostora za igru.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Novogodišnja euforija je još početkom decembra stigla u dom Kaporovih koji su svoj stan okitili raznim ukrasima, jelkom i svetiljkama, čemu se posebno obradovao četvorogodišnji Nikolaj, Nikolinin i Sašin sin. Na poslednjem, osmom spratu moderne zgrade u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu vlada posebna atmosfera, skoro kao porodična.

foto: Zorana Jevtić

Prve komšije Kaporovima jesu njihova koleginica i drugarica Aleksandra Prijović i njen dečko Filip Živojinović, kao i Sašini i Nikolinini kumovi, koji žive u drugom stanu odmah pored njihovog.

 

Saša i ja smo bili pred razvodom: Nikolina Kovač otkrila sve detalje braka (FOTO)
 

- U oktobru 2013. godine doselili smo se u ovaj stan, pre toga smo živeli u Belvilu na Novom Beogradu. Nismo imali dilemu oko kupovine nekretnine jer su naši kumovi gradili ovu zgradu i oni su predložili da osmi sprat bude porodični, odnosno da ne može baš svako da kupi stan na ovom spratu. Ovde smo svi naši. Predivan nam je komšiluk, mislim da bolji ne bismo nigde našli - kaže pevač, a odabirom nekretnine zadovoljna je i njegova supruga.

foto: Zorana Jevtić


- Super nam je ovde jer nam je sve u neposrednoj blizini. U naselju Stepa Stepanović ima vrtić, osnovna škola, kafići, teretana, dom zdravlja, kozmetički saloni, a tu nam je i omiljeni restoran "Daš", u koji često odlazimo. Prednost je i što je ovde uvek svež vazduh, što je posebno dobro za decu. Lepo smo se uklopili u okruženje jer smo ranije živeli u Belvilu, a tamošnji koncept je sličan ovome. Već neko vreme razmišljamo i o kupovini kuće, ali za to je još rano. Zasad nam je ovaj kutak dobar i dovoljan - priča Nikolina.

 

Više ne izgleda ovako: Nikolina Kovač iznenadila fanove novom transformacijom (FOTO)

foto: Zorana Jevtić

Pevačica se u prestonicu Srbije doselila još dok se takmičila u "Zvezdama Granda" 2011. godine i brzo se uklopila u ritam Beograda, mada joj i dalje nedostaje rodno Sarajevo, gde živi njena porodica.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker