dopadaju li se vama?

Najlepše novogodišnje jelke poznatih ličnosti: Šire čaroliju, bude praznični duh i ODIŠU DOBRIM UKUSOM

0

Sa novogodišnjim praznicima stigle su nam i raskošne dekoracije domova i ulica koje uvek ulepšaju stvarnost.

Tamara Dragičević, Ana Ivanović, Nina Janković
Tamara Dragičević, Ana Ivanović, Nina Jankovićfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages, Stefan Stojanović, Antonio Ahel/ATA Images

Pred novogodišnje praznike se svi radujemo kićenju jelke, ukrašavanju domova i uključivanju lampica koje svaki grad učine najlepšim na svetu.

 

Ideje za dekorisanje su uvek preko potrebne, pa često inspiraciju pronalazimo na društvenim mrežama i kod poznatih ličnosti koje se pohvale svojim novogodišnjim dekoracijama.

 

Na spisku najlepših su jelka Nine Janković, Tamare Dragičević, Dajane Paunović, Nikoline Kovač, Severine, Ane Ivanović i još mnogih drugih, ali da ne bi spisak bio bezgraničan podsetićemo vas na one koje ste najviše voleli da čitate.

Glumica Nina Janković je često tema medija kada je moda u pitanju, a svoj istančan ukus je prenela i na enterijer, tako je njena novogodišnja dekoracija naprosto oduševila publiku.

Još jedna mlada glumica Tamara Dragičević je zajedno sa svojom decom uredila dom i spremno su dočekali Deda Mraza.

 

1 / 3 Foto: Instagram/printscreen

 

Dajana Paunović je pred sam kraj stare godine objavila svoju novogodišnju jelku i nesvakidašnjom kombinacijom boja oduševila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

Nikolina Kovač je svoje praznično ruho pokazala čak mesec dana pre svih, a beli tonovi i prelepi ukrasi su dominirali u videu koji je objavila na društvenim mrežama.

Velika pobednica je naša nekadašnja najbolja teniserka na svetu Ana Ivanović, ona je sa suprugom Bastijanom Švanjštajgerom pokazala svoju zimsku bajku, a njih dvoje su tom prilikom imali čak i usklađena modna izdanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

makonda-tracker