(FOTO)

Zlatne TRAKE i velike KUGLE u prvom planu: Jelka Danijele Dimitrovske bi OČARALA i one koji ne uživaju u praznicima

0

Manekenka je podelila delić svoje praznične atmosfere i oduševila svojom dekoracijom.

Danijela Dimitrovska
Danijela Dimitrovskafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Ovo je period kada se nešto više bavimo domovima poznatih, ali s obzirom da se radi o prelepim novogodišnjim dekoracijama, svi sa nestrpljenjem očekuju novu objavu neke od dama sa naše javne scene.

 

Na novogodišnju euforiju nije imun niko, pa čak ni oni koji tvrde da ih praznici ne zanimaju. Naše poznate ličnosti su se potrudile da pokažu svoje raskošne domove i ukrašene jelke pred praznike, a jedna od njih je i manekenka Danijela Dimitrovska.

 

Ona je snimala video u kom je pokazivala neke od poklona koje je dobila, a iza nje se videla velika jelka i mnoštvo ukrasa koje je, verujemo, birao i njen sin Matija, kog je dobila u braku sa Ognjenom Amidžićem.

Trake u zlatnoj i crvenoj boji su celom dužinom jelke, a Danijela se odlučila za kugle u svetlo zlatnoj boji, dok je sama jelka ukrašena i belim iglicama.

 

Jelka Danijele Dimitrovske
Jelka Danijele Dimitrovskefoto: danijeladimitrovska/Instagram printscreen

Novogodišnja čarolija u njenom domu je jedna od lepših koje smo videli, mada se ništa manje nije očekivalo s obzirom na to da je Danijela jedna od žena koja imaju istančan ukus, pa se neretko desi i da oduševi svojim modnim izdanjem.

 

 

makonda-tracker