(FOTO)

Uklopila je ČAK I STAJLING sa ukrasnim papirom: Novogodišnja dekoracija Marijane Mateus je jedna od najmodernijih danas

3

Nova godina je sve bliža, a brojne poznate ličnosti su privele kraju ukrašavanje pred praznike.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Svake godine se iznova oduševljavamo prazničnoj dekoraciji, uživamo u novogodišnjim lampicama i toploj atmosferi. Često inspiraciju pronalazimo i kod javnih ličnosti koje vole da pokažu kako su dekorisale svoje domove.

 

Ovog puta nas je Marijana Mateus obradovala sa nekoliko kadrova ispred novogodišnje jelke, a tu priliku je iskoristila i da čestita Božić svim vernicima katoličke veroispovesti.

 

Marjiana važi za jednu od najstilizovanijih žena, pa ne čudi što je i ovog puta uklopila i stajling uz dekoraciju. Ona se odlučila za bele i srebrne tonove. Velika jelka sa kuglama i mašnicama u ovim nijansama je jako moderna ove sezone, pa ako još niste kupili ukrase, eto ideje.

Dizajnerka je odabrala za sebe bele pantalone i i bluzu na kratke rukave ukrašenu srebrnim cirkonima, pa se tako uklopila čak i sa ukrasnim papirom za poklone. Poznato je da Marijana ulaže u garderobu, često je primer savršenog odevanja, a nedavno je oduševila izborom kaputa koje možete nositi u svakoj prilici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Ne znamo zasigurno da li je ova novogodišnja dekoracija iz Marijaninog doma ili sa nekog od njenih putovanja, s obzirom na to da je ona često u inostranstvu, ali svakako je dobra ideja i vrlo jednostavno za kopiranje.

 

 

makonda-tracker