idila

Ana Ivanović i Bastijan okitili jelku u svom ljubavnom gnezdu, ali svi su gledali u njen MAGIČNI PRAZNIČNI AUTFIT

6

Prava novogodišnja harmonija vlada ovih dana u domu dvoje nekadašnjih sportista.

foto: Instagram / Ana Ivanović
foto: Instagram / Ana Ivanović

Ana i Bastijan već godinama uživaju u svojoj ljubavi i važe za jedan od najskladnijih selebriti parova u svetu. Mnogi pričaju da je, generalno, spoj dvoje (bivših) sportista potpuni pogodak za vezu, pošto oni zbog sličnih obaveza tokom karijere najbolje mogu da razumeju jedni druge. To se kod Ivanovićeve i Švajnštajgera pokazala kao više nego tačno.

 

 

 

Nekadašnji fudbaler i bivša teniserka uživaju u svojim „penzionerskim“ danima, a tome svedoči i prava praznična idila koja vlada u njihovom domu. Nedavno su Ana i Bastijan odgovarali na pitanja jedno o drugom, što je izgledalo više nego simpatično.

 

 

Tako smo imali prilke da saznamo da Ana više voli da otpakuje poklone ili da se bavi prazničnom dekoracijom, dok recimo Bastijan češće gleda božićne filmove.

 

 

Međutim, bilo je pitanja u vezi kojih, uz zajednički smeh, nisu nikako mogli da se slože. Na primer, kad su ih pitali ko bi pobedio u duleu u grudvanju – oboje su tvrdili da bi njihova druga polovina pobedila.

 

 

 

Tokom praznika Ana se nije libila ni da pokaže svoje umeće u kuhinji, pa je tako zasukala rukave i za njihovu trpezu sama pripremila novogodišnje kolačiće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Nakon svega toga, Ana je nastavila u prazničnom duhu i sada je nam je pokazala njenu i Bastijanovu jelku, ali i svoj aufit u duhu novogodišnje čarolije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

U pitanju je tradicionalni novogodišnji džemper sa pahuljicama snega i drugim prazničnim detaljima. Ivanovićeva ga je ponosno obukla dok je radila ono što su i ona i Bastijan potvrdili da najviše voli da radi – da otpakuje poklone.

 

 

Ana nije otvorila poklone, barem ne javno, ali smo sigurni da su Bastijan i ona imali lepe ideje za nešto čime bi mogli da iznenade jedno drugo za novogodišnje praznike.

 

 

makonda-tracker