predivno

Jedan kutak je sigurno PO MAMINOM UKUSU: Dom sina i snahe Jelene Bačić Alimpić je prava porodična oaza

0

 

Jelena Bačić Alimpić u poslednje vreme ima dosta razloga za zadovoljstvo. Sin joj se nedavno oženio, a sada mu je i supruga u blaženom stanju, što znači da će naša spisateljica uskoro postati baka.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

 

Sin Jelene Bačić Alimpić zove se Marko i u poslednje vreme je obradovao svoje roditelje dva puta. Prvo je na Uskrs je zaprosio svoju dugogodišnju devojku Antoninu, da bi nakon toga u septmebru izgovorili sudbonosno „da“. Srećna mama i snajka Jelena tada nije mogla da sakrije svoju radost.

 

- Idemo, anđeli! Ljubi vas majka! Danas pred Bogom, sutra pred ljudima – napisala je nakon venčanja na Instagramu ponosna Jelena.

 

Nakon toga objavljena je i nova lepa vest, a to je da je Antonina trudna i da će Jelena i njen suprug Miroslav Alimpić ubrzo postati baka i deka.

 

Miroslav, inače sudija Višeg suda u Novom Sadu, dugogodišnji je Jelenin partner i osim Marka, iz njihove ljubavi dobili su i ćerku Dunju.

 

- Marko radi kao menadžer u jednoj američkoj firmi i odlično mu ide. Radujem se svakoj prilici da zajedno provodimo vreme. Moja deca nikada nisu volela da se pojavljuju u medijima. Istina, Dunji to manje smeta, ali Marko naprosto to ne želi, i ja to poštujem - rekla je jednom prilikom Jelena za medije.

 

 

Što se tiče snahe, kao svaka brižna mama, Jelena je u početku bila malo zabrinuta. 

 

 

- Priznajem, u početku nepoverljiva, jer zaboga, on je "sin jedinac, mater svima..." Onda je Antonina uplovila u njegov, naš, život, i iako mi je u početku bilo teško da prihvatim da će ga neko voleti kao ja, da će neka druga žena (a nisam edipovska majka) biti pored njega kad ja nisam, vremenom sam shvatila koliko sam blagoslovena svojom budućom snajkom, i ako Bog da, majkom mojih unuka – napisla je oduševljena Jelena na Instagramu.

 

 

Marko i Antonina inače žive u Novom Sadu, a iz fotografija koje su oni i Jelena objavili na ovoj društvenoj mreži možemo videti i enterijer njihovog stana. Nameštaj i oprema u kuhinji su veoma elegantni, u potpuno belim nijansama.

 

 

I dnevna soba je u sličnom maniru, sa ladicom na kojoj stoji televizor, ali i jednim detaljem koji pokazuje da iver ne pada daleko od klade.

 

Jelena Bačić Alimpić, Marko Alimpić, Antonina Alimpić
foto: Instagram / Anotonina Alimpić

Naime, Jelena Bačić Alimpić, koja je dugo radila kao voditeljka, poslednjih godina se bavi pisanjem. A po biblioteci koju Marko i Antonina imaju stanu, jasno je da i oni vole da čitaju.

 

Jelena Bačić Alimpić, Marko Alimpić, Antonina Alimpić
foto: Instagram / Anotonina Alimpić

I za kraj, tu je i tamnosivo-crna ugaona garnitura, čisto da malo narpravi kontrast svoj toj belini.

 

makonda-tracker