foto, video

Žene dobro otvorite oči, ovakav gardarober još niste videle: Dom Lidije Vukićević je ostvarenje svih ženskih snova

0

Glumica je mislila na svaki detalj u svom domu i sve izgleda nestvarno

 

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna glumica Lidija Vukićević godinama je na domaćoj glumačkoj sceni. Ona je žena puna samopouzdanja, a vrednim radom i trudom uspela je sebi da obezbedi život kakav se samo poželeti može.

 

Kad god nema obaveze Lidija se trudi da ostane u svom raskošnom domu u Beogradu i uživa u trenucima opuštanja.

 

 

Glumica se ne libi da na društvenim mrežama pokaže kako njen dom izgleda, a mnogima će zastati dah kad budu videli svu lepotu i raskoš njene male oaze mira.

 

U više navrata ona je svojim pratiocima pokazala kako je za praznike dekorisala svoj porodični dom na Bežanijskoj kosi.

 

Iako su mnogi već okitili jeleke i ukrasili svoje kuće, jer Nova godina samo što nije, Lidija još uvek to nije uradila, zato ćemo se prisetiti kako je njen dom izgledao za Uskrs proteklih godina.

 

Iako još uvek njen dom nije ukrašen u novogodišnjem duhu, ono što smo mogli da vidimo jeste raskošan nameštaj, pastelne boje koje su pravi raj za oči i dušu. 

 

Ceo dom je opremljen modernim nameštajem svetlih nijansi, ispunjen je cvećem i časopisima u kojima Lidija uživa kad god za to ima vremena. 

 

Ona često vreme provodi sa svojim psom koji joj je velika obaveza, ali njihova ljubav je bezgranična, pa Lidija ne žali ni jedan trenutak koji mora da mu posveti. 

 

Kako izgleda njen dom pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker