Šmeker

Na poseban dan otkrila njegov poseban nadimak: Dragana Kosjerina pokazala verenika i sve raznežila

0

Voditeljka koja svoju privatnost čuva kao zmija noga, ali za ovu specijalnu priliku je ipak odlučila da nam pokaže svog izabranika.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Dragana važi za jednu od najlepših žena u domaćem javnom prostoru, a najlešće je gledamo kao voditeljku zabavnog kviza „Ja volim Srbiju“, gde su joj partneri Nele Karajlić i Nenad „sin Dragan“ Okanović.

 

Dragana je već tri godine verena za svog budućeg muža – Bojana Perduva, a povodom njegovog rođendana podelila je njihovu zajedničku fotku na Instagramu. Tom prilikom mu je na zaista lep način čestitala rođendan, ali i otkrila koji mu je nadimak, tačnije kako mu ona tepa.

- Srećan ti rođendan, moj Bo. Za sve lepše godine - napisala je Dragana na Instagramu.

 

Inače, Bojan je uspešan stomatolog, a s Draganom često obilazi razne evropske destinacije. Na njegovom Instagram nalogu stoji da radi u Portugaliji i Srbiji, dok stomatološka ordinacija u kojoj je posluje na teritorije Italije i Beograda. Pedruv između Portugalije, Italije i Srbije očigledno nađe vremena da vidi svoju Draganu, budući da je ona više puta isticala kako je njime veoma zadovoljna.

 

Bojan se meni dopada, dopada mi se njegov posao, njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo. Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate — rekla je ranije Dragana za medije, a više nego očigledno je da ona i Bojan uživaju u zajedničkim ternucima.

 

 

makonda-tracker