strašno

"Bilo mi je važno samo da mi sin preživi": Poznata pevačica otkrila detalje DRAME koja se odigrala kad su sleteli u reku

0

Iako su prošle godine od tog stravičnog trenutka Nikolina i dalje s knedlom u grlu priča o tom događaju
 

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata pevačica Nikolina Kovač godinama uveseljava ljude muzikom, a o događaju koji je promenio njenu percepciju sveta i dalje joj je teško da govori.

 

Pre sedam godina, bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor doživeli su saobraćajnu nesreću, kada su se u mestu Drinjača kod Zvornika survali u Drinu. Njihov, tada trogodišnji, sin Nikolaj bio je sa njima u automobilu.

 

 

Pukom srećom svi su ostali živi, ali su se njihovi životi od tog trenutka promenili.

 

Saša ne krije da je ova nesreća ostavila velike posledice u njihovim životima.

 

- Zahvalni smo bogu što smo živi i zdravi. Nikolina je posle tog perioda imala strah od vožnje, dok sam ja morao nekako da ostanem pribran, ali svaki put kada sam ulazio u automobil suočavao sam se sa ozbiljnim strahovima. To je bilo teško prebroditi. Kad bi mi nekao išao u susret, instinktivno bih se pomerao u desnu stranu, a ta moja reakcija je trajala dugo. Srećom, ostavio sam taj period iza sebe.

 

Takođe i Nikolina je imala teške traume nakon nesreće, a dugo je odlazila i kod psihoterapeuta.

 

 

- Kada sam snimila svoju drugu pesmu "Sumnjivo lice" i posle udaje i porodaja se vratila na scenu, Saša, Nikolaj i ja smo doživeli veliku saobraćajnu nesreću. Upali smo u reku i to je bio jako veliki stres za mene - ispričala je Nikolina.

 

Ona je napomenula i da godinama nakon nesrećnog događaja nije mogla da se opušteno vozi automobilom.

 

- Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila... Trajalo je to od dve godine, a uporedo s tim sam dobila i strah od letenja - ispričala je Kovačeva sa suzama u očima i setila i scene koju nikada neće zaboraviti, kada joj je jedino bilo važno da spase svog sina.

 

Nikolina Kovač
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor jer je voda došla iznad nivoa prozora bila je strašna. Čoveku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila sam da vodi dete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promenila kompletnu percepciju života. U tom trenutku nisam posećivala psihoterapeuta, danas to češće radim. Tada sam tražila snagu u sebi samoj. Preko noći sam sazrela i odrasla, ali trebalo je vremena da u svoj život i sebi vratim mir. Sada i vozim i letim, ali i dalje imam mali strah od aviona - završila je Nikolina ispovest za Alo.

 

 

makonda-tracker