(FOTO)

Samo za one koje ne vole uniformisanost: Verica Rakočević ima KAPUT koji je bojom & krojem jedinstvena zimska fantazija

1

Ime Verice Rakočević je jako cenjeno u svetu mode.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Poznata modna kreatorka Verica Rakočević je ostvarila veliki uspeh u svojoj karijeri, a koliko je priznata svedoče i činjenice da je jako cenjeno njeno ime i u svetu.

 

Verica je oduvek važila za jednu stilizovanu ženu koja radi na sebi i trudi se da  bude što prirodnija i neposrednija. Nikada nije marila za mišljenja drugih, pa su često njeni potezi nailazili na osudu okoline.

Njeni modni odabiri su velika inspiracija, a ukoliko ste još uvek u potrazi za savršenim zimskim kaputom, slobodno iskopirajte njen stil. Verica ima model kakav je prava retkost u Beogradu i odlično pristaje ženama svih generacija.

 

Plava boja i ravan kroj sa neobičnim kopčanjem su sve što ovaj kaput poseduje, a ukrasna dugmad na rukavima upotpunju ceo prizor.

Od nje se i očekuje da uvek briljira kada je moda u pitanju, pa i nije čudno što je kaput sezone baš završio kod nje. Kako je i sama kreatorka naglasila, ovo je za one koje ne vole uniformisanost, a kad malo bolje razmislite, ovakav stil se vrlo lako šije i kopira.

 

 

makonda-tracker