teška tajna

Sa 15 godina majka je PODVELA muškarcu za novac: Imala je bolno detinjstvo, a sada je jedna od NAJLEPŠIH ŽENA SVETA

0

Nemaština i beda su je učinile ranjivom, a majčinu izdaju nikada nije zaboravila ni oprostila 

foto: EPA/MICHAEL NELSON
foto: EPA/MICHAEL NELSON

Čuvena glumica Demi Mur svoju tešku životnu priču više puta je podelila u javnosti, a detalji teškog detinjstva nema koga nisu rastužili.

 

Naime, njena majka je bila zavisna od opijata, a kao mala Demi je mnogo puta prisustvovala nemilim scenama. 

 

 

U više navrata Demi je bila ta koja je pokušavala da joj spase život. Nakon što je objavila svoju biografiju pod nazivom "Inside out" podigla je mnogo prašine, naročito zbog nekih detalja iz glumičine mladosti o kojima javnost ništa nije znala.

 

Najšokantniji detalji bili su za period kada njena majka više apsolutno nije imala kontrolu nad sobom. Iako je bila dete, Demi je više puta pokušavala da joj spase život.

 

Jednom prilikom je čak bila prisiljena da joj prstima čupa tablete iz grla.

 

Demi Mur
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca press / Profimedia

 

U periodu puberteta i najveće ranjivosti, kada je imala samo 15 godina, majka je dopustila da Demi siluje jedan muškarac. Nakon gnusnog čina, dao je njenoj majci oko 400 dolara i pitao devojku:

 

- Kakav je osećaj biti prodat?

 

- To je bilo silovanje i odvratna majčina izdaja - napisala je glumica u šokantnoj biografiji. Ubrzo nakon toga, Demi je napustila majčinu kuću i sama se otisnula u svet.

 

Demi Mur
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Sa 17 godina upoznala je muzičara Fredija Mura, sa kojim je napisala tri pesme i udala se 1980. godine. Bili su u braku pet godina.

 

Samo dve godine kasnije udala se za Brusa Vilisa, ali i sa njim brak nije opstao. Demi Mur i Brus Vilis su ostali bliski prijatelji i nakon razvoda, te važe za jedan od primera kako treba da se ponašaju bivši supružnici.


Ovaj nekada najglamurozniji par venčao se još 1987. godine i dobili su tri ćerke Rumer, Skaut i Talulu.

 

 

 

 

 

makonda-tracker