uživaće

Meštani je već obožavaju! Posle poznatog rijaliti para, i Mirjana Bobić Mojsilović pazarila kuću u banatskom selu

1

Kako se šali lokalno stanovništvo, njihovo selo polako postaje najpoznatije jer se poznate ličnosti sve više interesuju za njega

foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Prema pisanju domaćih medija, ugledna književnica Mirjana Bobić Mojsilović nedavno je kupila imanje u selu Mramorak, a sa starom paorskom kućom dobila je i plac, piše Kurir.


Kako su meštani otkrili, za to je izdvojila manje od 30.000 evra, a imaće i poznate komšije budući da su nedavno nekretninu u ovom mestu kupili Luna Đogani i Marko Miljković.


Polako, ali sigurno postajemo najpoznatije banatsko selo. Što se tiče Mire, ova kuća je pripadala jednoj staroj paorskoj bogatoj familiji. Kasnije su je nasledili neki lovci, koji su je prodali. Platila ju je 29.000 evra, što je vrlo povoljno. Pored velike kuće, ona je uz nju dobila i veliki plac. Čuo sam da će se baviti poljoprivredom, ima lepu baštu i sve uslove za uzgajanje voća i povrća — istakao je jedan stanovnik Mramorka za Kurir.

 

Književnica je poznata kao jedna od slavnih ličnosti prema kojima svi gaje simpatije, a s njima je očekuju i njene buduće komšije, kojima je Mrijana Bobić Mojsilović već prirasla za srce.

 

Mirjana Bobić Mojsilović
foto: Nenad Kostić

Često dolazi u selo, ovde joj se jako sviđa. Ljubazna je, svima se javi. Pre nekoliko dana videla sam je u prodavnici dok je kupovala namirnice. Primetila je da je posmatram, jer sam se iznenadila da je vidim kod nas u selu. Prišla mi je i pitala kako sam. Pitala sam je: "Da li ste vi Mirjana Bobić Mojsilović?" Rekla je da jeste i da sam jako ljubazna. Baš volim njene emisije o Srbiji, mislim da je i obilazeći našu zemlju uzduž i popreko shvatila da je ovde najlepše i da se ovde treba skućiti — dodala je jedna žiteljka ovog sela.

 

1 / 10 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Mirjana je, inače, nedavno imala veliku porodičnu proslavu, budući da se njena ćerka Mila udala za svog dečka Ivana.

 

 

Par je rekao sudbonosno "da" u beogradskom Hramu Svetog Save, a ponosna mama Mirjana nije skidala osmeh s lica.

 

Mirjana Bobić Mojslivić
foto: Instagram

Drugi najlepši dan u mom životu — napisala je zadovoljna spisateljica na Instagramu.

 

 

makonda-tracker