(FOTO)

Kad požele MIR i TIŠINU, upute se tamo: Kako izgleda vikendica Buzurovića, njihovo parče raja?

0

Poznati par voli prirodu, a ne libe se da uzmu motiku u ruke i krenu u sadnju raznih povrtarskih biljaka 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Danijela i Stefan Buzurović važe za jedan od najskladnijih poznatih parova na našoj javnoj sceni.

 

Od kako su započeli romansu uživaju u ljubavi, pažnji, a šlag na tortu su im deca, sa kojima se trude da provode svaki trenutak slobodnog vremena.

 

Buzurovići
Buzurovićifoto: Stefan Buzurović

 

Kada god se za to ukaže prilika, Stefan, Danijela i deca odlaze u njihovu vikendicu na Goliji. Tamo su napravili svoj mali raj na zemlji u kojem ne uživaju samo oni, već i njihovi mališani, sin Nestor i ćerka Klara. 

 

Iako se trude da svoj privatni život ostave iza objektiva kamera, Danijela nije odolela da na društvenim mrežama pokaže taj mali skirveni kutak, koji je od prvog dana osvojio njeno srce.

 

 

Ona se ne libi ni da zasuče rukave, navuče rukavice i krene da se bavi povrtarstvom. U jednoj od svojih objava ona je napisala: 

 

- Radost! Dva mlada ratara sade povrće i cveće... Iz ljubavi se rađa sve... Samo da nas vreme posluži pa na leto da jedemo naš krompir, papriku slatku i ljutu, luk beli i crni, paradajz i krastavac, pa čak i lubenicu...

 

Po svemu sudeći Buzurovići su veliki ljubitelji prirode i svojoj deci žele da usade istu tu ljubav dok su još mali. Zbog toga se trude da što više vremena provode u ovoj lepoti, a reklo bi se da ni mališani nemaju ništa protiv toga. 

 

 

 

makonda-tracker