sada ima srećnu porodicu

Bila je u braku sa POPULARNIM STRANIM VODITELJEM: Danijela Buzurović o detaljima života u nepoznatoj zemlji

0

Danijela Buzurović je jedna od naših popularnijih voditeljki koja već godinama uživa u skladnom braku.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Danijela Buzurović je udata za Stefana Buzurovića i oni imaju dvoje dece, a na Instagramu često objavljuju srećne porodične trenutke, pa smo mogli videti da ova porodica živi pravu idilu.

 

Poznata voditeljka i glumac su se venčali nakon samo 23 dana veze, što je danas prilično retko i izazovno.

Međutim, malo ko zna da je Danijeli ovo drugi brak, ona je pre Stefana bila u braku sa bugarskim voditeljem i producetnom Andrejem Arnaudovim.

 

Njih dvoje su bili više od tri godine u vezi, a u braku samo sedam meseci, razveli su se 2010. godine.

 

Mediji su pisali da je do razvoda došlo zbog Andrejevih poroka i gej afere, ali Danijela nikada nije želela da govori o tome. U jednom intervjuu je pričala o svom životu u Bugarskoj.

- Samoj sebi ne verujem kad pričam o karijeri u Bugarskoj, a stvarno sam napravila neverovatan uspeh, delom svojom zaslugom, a delom što sam bila udata za njihovog najpoznatijeg voditelja. Bugarima je bilo interesantno što sam naučila njihov jezik, govorili su mi da znam gramatiku bolje od mnogih Bugara. Čitala sam knjige, novine, naučila sam mnogo o njihovoj kulturi, istoriji. Bila sam u vezi sada s bivšim mužem tri i po godine i već posle godinu dana htela sam da se preselim, ali to sam uradila kad sam dobro naučila jezik, što se poklopilo i s venčanjem. Karijera mi je počela učešćem u njihovom "Plesu do snova". Imala sam sreću da igram s njihovim poznatim starijim voditeljem i da osvojimo srca publike - rekla je voditeljka.

 

Danijela Buzurović nikada nije pričala u medijima o razvodu, te je ta priča nerazjašnjena, ali ona uvek rado ističe da je u Bugarskoj ostvarila veliki uspeh i zavidnu karijeru.

- Vodila sam emisiju s Vihrom, ženom Andrejevog partnera Ivana. Emisiju smo nazvale "Očajne domaćice". NJih dvojica imaju imidž dva muškarca s kojima je nemoguće živeti, a u emisiji se prvi put čula druga strana njihovog života. U emisiju su nam dolazili premijerova žena, političari, ljudi iz vrha države i žalili se na svoje probleme. Bile smo toliko gledane da su nam emisiju produžili za još dva sata - izjavila je svojevremeno Danijela.

 

 

makonda-tracker