šta vi mislite?

Dosadno, depesivno i SASVIM BEZ UKUSA: Bivša urednica Voga NARUŽILA kalifornijski dom Megan Markl i princa Harija (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Baba Visnja

09-08-2021 12:02h
Bivsa urednica BRITANSKOG Voga.
'nuff said.

Dragana

09-08-2021 18:22h
Zato je I bivsa urednica.Meni se enterijer dopada I potpuno je u Meganinom doslednom minimalistickom stilu.Promasaj bi bilo da je sareno I sa mnogo detalja jer to onda ne bi bila Meghan.

Baba Visnja

10-08-2021 05:16h
@Dragana
Britanski novinari su narajcani na Megan da nije malo. Pazi bogati sad joj ni enterijer kuce nije kako valja. Stvarno ne biraju u sta ce da gadjaju Megan g'nima.
Da je novinarka iz USA Vogue, nebi je ovako nisko oplela.
Slusala sam intervju neke britanske novinarke (cuj, "novinarke"... skrabalo na kraljicnom platnom spisku, "dopisnik iz palate" il itako nekako joj je naziv radnog mesta). Tema je bila ono kada su prvi put napali Megan (zbog cega je i Hari rekao ostavite mi zenu na miru) - zasto su je napali? Meni se srce steglo kad sam cula njene argumente. Mrznja, rasizam, "ako ti ovde ne valja mars nazad u USA"... Ono kad Megan ne moze nista da uradi kako treba jer je cilj da je sikaniraju, a ne da joj pomognu da se uklopi.
Mislim, gde da se vraca, udala se i dosla da zivi sa muzem. E, a kad se vratila onda je bilo Megzit.
Da li ima jedan novinar u UK koji ima mooda da napise nesto pozitivno o Megan??
I kako ljudima nije ocigledno da 100% ne postoji, to nije prirodna pojava. Znaci ako 100% novinara pljuje po Megan, to nije jer je to njihovo misljenje, To je misljenje jedne osobe (ili grupe ljudi) koja se kao smradez siri kroz medije.
Pazi bogati Megan je toliko zlo da ni boju tapeta ne ume da odabere. Mislim... Ostavite zenu na miru i pomirite se sa cinjenicom da ce mozda Hari da spill the beans (da rasprica tajne).

Dr LJiljana

22-08-2021 14:35h
@Baba Visnja
Potpuno se slažem, šta god da uradi,ne valja. Zamislite sebe,da neko samo ide za vama i govori vam 24 sata da ne valjate ništa. I kamen bi se obeshrabrio. Naprotiv,mislim da je ona jedna hrabra i jaka žena,koja se izborila za sebe. E,sad,kome smeta,njegov problem.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: