novi dom

VINTIDŽ ESTETIKA I POGLED NA OKEAN: Keti Peri i Orlando Blum se sele u VELELEPNU vilu — i u komšiluk dobro poznatih lica

1

Nedavno rođena Dejzi će, po svoj prilici, odrastati u kraljevskom društvu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Keti Peri i glumac Orlando Blum postali su u avgustu roditelji devojčice, kojoj su dali ime Dejzi Dav, a nešto pre porođaja muzička zvezda je na Instagramu pokazala fanovima bajkovitu sobu koju su pripremili za svoju bebu.


Ipak, Dejzi neće odrastati u očaravajućoj sobi u kojoj je mama spremila čak i stolicu u kojoj će sedeti dok joj čita bajka — njeni roditelji spremaju mnogo više od toga.

 


Par je, naime, kupio novu kuću, i to vilu u Montekitu, u Kaliforniji, gde će im komšije biti princ Hari i Megan Markl sa sedamnaestomesečnim sinom Arčijem, a u blizini su i voditeljka Elen Dedženeres i njena supruga Porša de Rosi, pevačica Arijana Granda i voditeljka Opra Vinfri. U pitanju je luksuzno zdanje s dvorištem procenjeno na 16 miliona dolara, koje su Blum i Perijeva dobili "ispod cene", pa su izdvojili "samo" 14,2 miliona.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Kuća je 20 godina bila u vlasništvu biznismena Roberta Kidera i ono što je izdvaja je pogled na čudesan krajolik: na jednoj strani je okean (čak i raskošna kuhinja ima pogled na Pacifik!), a na drugoj zelena brda. Ogromno imanje ima nekoliko objekata, a centralni je, naravno, velelepna vila s više spavaćih soba i dnevnih boravaka. Ono što je najupadljivije jeste vintidž estetika i brojni detalji od tamnog drveta, kao i sve nijanse braon boje. Perijeva, Blum i mala Dejzi uživaće još u bazenu, romantičnoj fontani, prirodi, a pred njima je najverovatnije i renoviranje i prilagođavanje ove luksuzne vile svom ukusu i potrebama.

 

 

makonda-tracker