još jedna u nizu

GORAN BREGOVIĆ GRADI VELELEPNU VILU VREDNU MILION EVRA: Evo gde će se nalaziti njegova NAJNOVIJA luksuzna nekretnina!

4

Muzičar Goran Bregović zasigurno je na estradi jedan od vlasnika najbrojnijih vila na Senjaku, jer do sada poseduje više od šest kuća u ovom poznatom beogradskom naselju.

foto: ATAImages

Tragom ove priče u katastarskim knjigama novinari Blica proverili su da li je plac zaista u vlasništvu poznatog muzičara, te saznali da je odnedavno upravo Goran Bregović vlasnik parcele na kojoj se nalazi kuća od 200 metara kvadratnih, kao i da je to njegova privatna svojina.

 

S druge strane, kada su posetili gradilište, od radnika koji tu rade čuli su samo pozitivne reči o Bregoviću.

 

- Najmanje dva puta nedeljno dolazi na gradilište i zajedno sa nama gleda kako i šta napreduje. Nije mu problem da po prašini i čitavom haosu provodi po pola dana. Dobar je čovek i vidi se da se razume u sve - poručuje jedan od majstora na gradilištu, koji je zamolio da se njegovo ime ne pominje kako ne bi izgubio posao.

Priča se da on samo u Beogradu ima oko 15 nekretnina, stan u Parizu, ali i planove za kupovinom nekretnina u drugim metropolama.

 

Uveliko je poznato je da se u jednoj od Breginih vila snimala serija “Žene sa Dedinja”, dok je takođe i mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović u jednoj snimila spot za pesmu “Heroina”.

 

Kako piše Blic, Brega snimajući dan u prostoru svoje nekretnine naplaćuje 2.000 evra.

 

 

makonda-tracker