BILA JE PODSTANAR, PA REŠILA DA SE POČASTI

ŽIVI U BEOGRADSKOJ BURDŽ KALIFI: Zvezda Granda radila je DVA POSLA da bi sebi priuštila LUKSUZNU NEKRETNINU

2

Tamara Dragić, koju domaća publika pamti iz takmičenja "Zvezde Granda", uspela je da ostvari veliki san i sa 30 godina kupi stan na veoma atraktivnoj lokaciji.

foto: instagram
foto: instagram

U svom novom životnom prostoru od 70 kvatrada ima saunu i džakuzi, a pošto je "velike stvari rešila" - sada se zanima sitnicama, kada je uređenje u pitanju.

 

- Tamara je vredno radila dva posla i konačno je uspela da ostvari san i u 30. godini kupi stan. Ona se sad šali kako živi u 'beogradskoj Burdž Kalifi' zbog neverovatnog pogleda, a novi životni prostor preuredila je onako kako je oduvek želela. Napravila je svoju oazu mira koja se prostire na 70 kvadrata, a pored kuhinje, soba, dnevnog boravka ima i saunu i đakuzi. Stan je moderno uređen i na odličnoj lokaciji, a ostalo je još da se pozabavi nekim sitnicama - otkrio je izvor blizak pevačici, koja je spekulacije potvrdila fotografijom iz najmodernijeg đakuzija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A M A R A Official (@tamara_dragic) on

Zvezda Granda je, kako se navodi, proslavila useljenje u svoj novi dom u intimnoj atmosferi i bez mnogo pompe.

 

Oragnizovala je sebi izlazak u lični spa centar, uz vino i pogled na srpsku prestonicu koja joj je kao na dlanu.

 

- Deluje da je nemoguće sve dok ne uspete - napisala je Tamara uz fotografiju koja je očarala njene pratioce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A M A R A Official (@tamara_dragic) on

Inače, Tamara se pored pevanja bavi još jednim poslom. Ona je zaposlena kao zemljana stjuardesa. Posle razvoda živela je kao podstanar, a sad je konačno uspela da kupi stan o kome je oduvek maštala.

 

- Svako bira način na koji želi da izgradi svoju karijeru. Ja sam odabrala teži način i ponosim se što idem ovim putem. Kada se jednog dana okrenem iza sebe želim da budem ponosna na sve što sam radila. Ne želim ničega da se stidim - rekla jednom prilikom Tamara.

 

 

makonda-tracker