OVO JE NJEN RAJ

SAVRŠENO UREĐEN VRT, BAZEN I ČAROLIJA PRIRODE: Zavirite u luksuzni salaš Nataše Bekvalac (FOTO)

2

Novosadska pevačica otkako je uvedeno vanredno stanje u Srbiji zbog pandemije korona virusa s decom je otišla na svoj salaš nadomak Novog Sada.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica je odlučila da ovo teško vreme posveti sebi i devojčicama i sa njima provodi kvalitetno vreme, pogotovo sa malom Katjom, koja počinje da otkriva svet.

 

S njima je sve vreme uživao pevačicin kućni ljubimac, a Paparaco lov ih je uhvatio kako uživaju, a pevačica je bila u potpuno opuštenom izdanju, u kakvom je retko možemo videti - u običnoj crnoj majici i trenerci, u papučama, sa skupljenom kosom.

 

Luksuzni salaš, u koji je Bekvalčeva, kako se šuška, uložila stotine hiljada evra, ograđen je zelenom ogradom, nema komšija u blizini, pa joj je tako obezbeđena privatnost.

 

1 / 4 Foto: screenshot/paparaco lov

 

U luksuznoj kući ima kuhinju, ogroman dnevni boravak, dva kupatila i više spavaćih soba, čak dva prostrana balkona, a osim glavnog, ima i više pomoćnih objekata na placu.


Posebnu draž daje pažljivo uređeni vrt, a ništa manje ovoj maloj porodici neće u predstojećem periodu neće značiti prostrani bazen.

 

 

 

***

Ukoliko ste propustili, pročitajte uputstvo za pravilno pranje ruku, da li je bolje koristiti tečni ili čvrsti sapun, koja su pravila nošenja zaštitne maske, zašto je važno da što pre prestanete da pušite i kako dezinfikovati mobilni telefon.

 

Važno je da znate i kako ojačati imuni sistem, može li rakija zaista da pomogne u prevenciji, kako sami uništavamo svoj imunitet i kako razlikovati alergiju od simptoma virusa korona.

 

#OstaniKodKuće

 

 

makonda-tracker