bajkovito imanje

Ovako živi NAJBOLJI TENISER NA PLANETI: Dom ovog sportskog asa vredi 6 MILIONA DOLARA

1

Nekada je bio najbolji teniser sveta, poneo je titulu najseksipilnijeg sportiste planete, pogledajte kako izgleda njegov dom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Penzionisani teniski as Endi Rodik i njegova supruga, glumica Bruklin Deker, odlučili su da prodaju svoju kuću u Ostinu, u Teksasu.

 

Imanje se prostire na 15 ari
Imanje se prostire na 15 arifoto: Profimedia

Njihovo imanje proteže se na 15 ari, a procenjeno je na 6 miliona dolara.

 

Dom Endija Rodika
Dom Endija Rodikafoto: Profimedia

Kuća je okružena zelenilom i ima bazen.

 

Kuća Endija Rodika
Kuća Endija Rodikafoto: Profimedia

Endru Stiven „Endi“ Rodik je bivši američki teniser, nekada najbolji teniser planete. Do prve pozicije na ATP listi došao je 3. novembra 2003, a iste godine je osvojio svoju prvu i jedinu grend slem titulu, Otvoreno prvenstvo Amerike.

 

Endi Rodik
Endi Rodikfoto: Profimedia

Svoj poslednji meč odigrao je 2012. godine, na istom grend slemu, kada ga je u četvrtom kolu pobedio Huan Martin Del Potro. Jedna od glavnih karakteristika ovog igrača je bila specifična tehnika serviranja, zahvaljujući kojoj je zvanično bio i najbolji server sveta.

 

Endi Rodik sa suprugom, glumicom Bruklin Deker
Endi Rodik sa suprugom, glumicom Bruklin Dekerfoto: Profimedia

Rodik je jedan od najpopularnijih sportista u SAD, ponajviše među ženama. To koliko je privlačan lepšem polu, govore brojni magazini i ankete sprovođene u celom svetu, a decembra 2003. poneo je titulu najseksipilnijeg sportiste planete po izboru magazina People. 31. marta 2008. Rodik i njegova višegodišnja devojka, model Bruklin Deker, venčali su se 17. aprila 2009. godine.

 

Pogledajte fotografije njegovog doma, od kojih zastaje dah.

 

1 / 17 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker