Dom iz snova

Ekstravagantno i minimalistički: Dom Džastina Bibera u Kanadi gleda na jezero, ima trkačku stazu za konje, a za krevet pevač je izdvojio 20 hiljada dolara (FOTO)

0

Otkako su se u julu verili na Bahamima, popularni pevač Džastin Biber i njegova izabranica, manekenka Hejli Boldvin, počeli su da uređuju svoj dom gde će zajedno živeti.

džastin biber
džastin biberfoto: Profimedia

Džastin je kupio vilu i to u svojoj rodnoj Kanadi, a ono što je još interesantnije jeste da ima privatan izlaz na jezero Ontario

 

Pevač je dao 5 miliona dolara za ovaj objekat koji se prostire na 101 aru i zauzima 900 kvadratnih metara. 

 

novi dom
novi domfoto: Profimedia

Kućom dominiraju visoki plafoni, svetli tonovi, a najviše sivkasti, velika količina svetlosti kao i prozore u francuskom stilu.

 

Pored dnevne sobe koja oduzima dah, trpezarije i prostrane dnevne sobe, kuća sadrži četiri spavaće sobe, šest kupatila i ono što je najzanimljivije - bioskop, sobu za igru - koja sadrži sto za bilijar i sto za kartanje, teretanu i vinariju!

Njih dvoje će se brzo preseliti tamo. Sam nameštaj u kući su zajedno odabrali" , kaže prijatelj.

Svakako soba koja oduzima dah jeste dnevna soba. Njoj dominiraju sivi tonovi. Monotoniju razbijaju beli jastuci, ali i prozori koji pružaju divan pogled na jezero.

 

dnevna soba
dnevna sobafoto: Profimedia

 

Pravo iz ove sobe dolazi se do male prostorije koja služi kao soba za čitanje i koju čine samo dve masivne bele fotelje.

 

ekstravagantno
ekstravagantnofoto: Profimedia

Iza njih se nalazi velika trpezarija povezana sa prostranom kuhinjom kojom dominiraju beli i metalik tonovi. Dok su komode, barski sto i prozori u belim tonovima, lusteri i bela tehnika su u metalik boji.

 

trpezarija
trpezarijafoto: Profimedia

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker