fascinantno

Rezidencija Meril Strip je muzej kakav nikad niste videli: Zavirite u četvorosobni penthaus najplaćenije glumice na svetu koji vredi čak 24.6 miliona dolara (FOTO)

4

Ona je najplaćenija glumica na svetu, te su i njene nekretnine u skladu sa njenom zaradom.

meril strip
meril stripfoto: Profimedia

Glumica Meril Strip je kameleon na bini i na sceni. Ona je senator, šef, urednik, rok zvezda, monahinja, veštica, čak i animirani mrav - svaka uloga ubedljivija od prethodne.

 

U stvarnom životu Strip glumi holivudsku legendu koja je sebe već novčano obezbedila, osvojila tri oskara, a za 21 bila nominovana, i koja u svom posedu ima mnogobrojne nekretnine. Izgleda da je svestrana glumica opet na potezu. Ovog puta na Menhetnu. Svoj penthaus prodaje za neverovatna 24.6 miliona dolara!

 

Strip donosi mudre odluke i njen penthaus je još jedan primer - ova rezidencija se kategoriše kao kuća u centru grada. Pogledajte fotografije ovog neverovatnog doma.

 

dnevna soba
dnevna sobafoto: Profimedia

Okružena velikim prozorima, dnevna soba je prelep kutak za odmor i uživanje u pogledu na čitav grad. Puna boja i svetlosti pravi je raj na zemlji, odnosno u Njujorku. Pozicioniran visoko, tačno iznad Hadson reke, ovaj četvorosobni stan sa 5 kupatila okružen je sa tri strane sa neverovatnim pogledom na ceo Menhetn i šire.

 

puna slikarskih dela
puna slikarskih delafoto: Profimedia

Svaka prostorija krije svoju priču. Očigledno da glumica uživa u slikarskim delima, pošto krase svaki kutak ovog neverovatnog stana.

 

Nastavak pogledajte na sledećoj strani.

makonda-tracker