Savršenstvo

KUĆA KOJA ODUŠEVLJAVA NA PRVI POGLED: Prošetajte LUKSUZNIM domom turske glumačke dive Bestemsu Ozdemir (FOTO/VIDEO)

0

Bestemsu Ozdemir veliku slavu stekla je u ulozi Nulifer u seriji "Ljubav i novac". Iako je poznata kao plačljivica (zbog uloge koju tumači), privatno ona je uvek nasmejana, te srećom odiše i njen životni prostor.

foto: Instagram
foto: Instagram

Mlada turska glumica koju mnogi porede s Penelope Kruz i Selmom Hajek, za svoj dom odabrala je stan u zgradi koji umnogome podseća na onaj iz Hičkokovog filma "Prozor u dvorište".

Kad sam shvatila da u kraju gde živim više nema zelenila, odlučila sam da se preselim dalje od centra. Ova kuća me je oduševila na prvi pogled. Izgleda tako rustično sa svojim velikim drvenim rebrastim kapcima. A sa nogu me je oborila prostrana terasa od 25 kvadrata na kojoj i provodim najviše vremena kad sam kod kuće. Ona mi je u neku ruku i zamena za dvorište, jer na njoj borave moja tri psa koja sam usvojila iz azila."

Prostran i svetao stan od 115 kvadrata ima dve sobe, salon, otvorenu kuhinju i kupatilo, a iz svake sobe može se izaći na terasu.

 

A post shared by bestemsuozdemir (@bestemsuozdemir) on

Kad sam ga uzela, bio je u savršenom stanju, čak nisam morala ni da krečim", ispričala je glumica u jednom intervjuu.

Strog način ishrane lepe Nulifer: Dnevno imam jedan do dva obroka...

 

Danas taj divni prostor krase brojne slike živih boja rađene u ulju, sve Bestemsunih ruku delo, savršen odraz njene umetničke duše i ukusa koji je izgradila. Odmalena je, kaže, sklona umetnosti, a majka ju je ohrabrivala da sve svoje talente razvija, pa se sada bavi modom, slikanjem, glumom... A u mladosti se profesionalno bavila odbojkom, što joj je pomoglo da savršeno izvaja telo.

 

Terasu je uredila kao unutrašnji prostor. Tu su udobne sofe od mat belog pruća i okrugli trpezarijski sto i stolice doneti iz roditeljske kuće. Na drugom kraju terase napravila je pravi raj za svoje ljubimce. I tu je postavila pleteni beli dvosed i dosta igračaka kojima se zabavljaju.

Volim da mi je u kući glomazan, rustičan, nameštaj", objašnjava lepa glumica koja slavu stečenu u "Ljubavi i novcu" ovih dana overava ulogom advokata u seriji "Merjem".

 

A post shared by bestemsuozdemir (@bestemsuozdemir) on

Bestemsu otkriva i da voli da kuva, što se nikako ne bi moglo zaključiti po njenom asketskom izgledu.

Čuvena sam po svojim lazanjama, a osnovu moje kuhinje čini povrće. Hleb, testeninu i prinač već četiri godine ne konzumiram. Ali zato uživam u raznim salatama i jelima s maslinovim uljem".

Bestemsu ne otkriva da li se izveštila i u pripremi sarmica od lišća, koje obožava njen dečko, zgodni glumac Džan Jaman.

 

 

makonda-tracker