Glossy DOM POZNATIH

Dupleks s mirisom nostalgije: Vanja Bulić otvara vrata svog doma na Zvezdari (FOTO)

0

Nakon sedamnaest godina života na Zvezdari, gde je sa suprugom Slađanom izgradio prostrani stan na dva nivoa, naš čuveni novinar planira novu selidbu

 

 

foto: Zorana Jevtić


Šesta po redu selidba, koja uskoro očekuje našeg čuvenog novinara, neće mu pasti teško. Želja mu je da budući dom njegove porodice ne bude u centru grada, gde je velika buka tokom dana, već negde na periferiji.


- Voleo bih da se odselim što dalje od centra. Najteži period bio mi je onaj u General Ždanovoj, mada je i ovde strašna buka. Sreća pa imamo PVC stolariju, koja ima dobru zvučnu izolaciju. Najviše bih voleo da se vratim na Novi Beograd, ali moja žena neće. Živeo sam u blizini hotela "Jugoslavija", gde je prelepo. Blizu je reka, između solitera ima dosta zelenila, sve je nekako široko. S druge strane, nedostajaće mi i ovaj prostor, koji je pravljen specijalno za to da može dosta ljudi da se okupi. Nekad nam je dolazilo dosta prijatelja, pa nas bude i po 35, ali toga je sve manje. Svi imaju obaveze, porodice, unuke... Zapravo, nedostajaće mi to vreme kad smo mogli da se družimo - ističe Vanja.

 

 

foto: Zorana Jevtić


Za više od dve decenije, koliko se bavi televizijskim novinarstvom, Bulić je dobio veliki broj nagrada i priznanja, koja zauzimaju posebno mesto u stanu.


- Od pehara sam dobio sve što je moglo da se dobije za voditeljski posao. Od kritike i gledalaca, uglavnom je to bilo devedesetih godina. Zato ih imam dosta. Mada tu ima i pehara od preferansa, jer ga moja dva kuma i ja igramo jednom nedeljno i onda sabiramo bodove, pa na kraju godine pobednik dobija pehar. Igramo to već 40 godina i mogu vam reći da smo ravnopravni po broju osvojenih pehara - rekao je Bulić, koji trenutno vodi emisije "Posle ručka" na TV Hepi i "Reč više" na BN televiziji.

 

foto: Zorana Jevtić

 

makonda-tracker