Glossy Dom poznatih

Vila s pogledom na najlepše svitanje: Zavirite u Rijanin luksuzni dom u elitnom delu Holivuda

0

Jedna od nekretnina koje poseduje muzička zvezda opremljena je skroz po njenom ukusu - sve je belo i s mnogo svetlosti, a pošto je ranoranilac, obezbedila je i velike prozore okrenute ka istoku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najpopularnijih pevačica sveta Robin Rijana Fenti našla je svoj mir u velelepnoj vili u elitnom zapadnom delu Holivuda čija izgradnja datira davne 1926. godine. Multitalentovana zvezda sa Barbadosa svoju nekretninu platila je 2,8 miliona dolara, a pre useljenja sve je u njoj prilagodila svom senzibilitetu i temperamentu.


Ovo velelepno zdanje prostire se na 250 kvadratnih metara i sastoji se iz dva dela - glavne i pomoćne kuće, koju je pevačica namenila svojim gostima. U glavnom delu nalaze se četiri spavaće sobe sa posebnim kupatilima, a svako od njih pravi je mali spa-centar.

foto: Profimedia


Soba R'n'B zvezde nalazi se u prizemlju i spada u najveću u kući. Iako u njoj ne provodi mnogo vremena, Rijana ju je opremila baš onako kako želi - velikim komfornim krevetom, koji je platila nekoliko hiljada dolara, čupavim tepihom, a tu je i neizostavni veliki plazma televizor. Sobom dominiraju pevačicine omiljene boje - siva i bela, a tik do kreveta nalazi se terasa sa čarobnim pogledom na prirodu. Rijana je nedavno izjavila da svako jutro ustaje u cik zore kako bi uživala u predivnom suncu.

 

- Svako jutro se budim u pola pet kako bih gledala izlazak sunca. Prizor je predivan, fascinantno je - opisala je ona.

 

foto: Profimedia


Kako je želela da i tokom svakog obroka uživa u prirodi i predivnom pogledu, pevačica je veliki trpezarijski sto za osmoro smestila pored bašte. Samo jedna staklena vrata prostoriju za ručavanje dele od predivnog vrta, tako da, kada poželi da ruča u prirodi, pop diva to može i da ispuni i impresionira goste. Pored trpezarije nalazi se i kuhinja, a iako mnogi misle da se pevačica ne snalazi za šporetom i ima ličnog kuvara, ona tvrdi da obožava da sprema različita tradicionalna jela.

 

foto: Profimedia


- Riri se lepo snalazi kao domaćica. Omiljeno jelo joj je piletina sa pirinčem, a voli i različite vrste pasti u krem-sosu - rekao je svojevremeno njen prijatelj.

 

U kuhinji takođe preovladava bela boja, a opremljena je klasičnim elementima izrađenim od najkvalitetnijeg drveta. Pored metalik frižidera, tu su i najsavremeniji kuhinjski aparati, a neizostavan je i aparat za kafu, bez koga Rijana ne može da zamisli jutro. Trpezariju i kuhinju deli masivni, ručno rađen šank, pravljen od najfinijeg drveta, gde zvezda sa Barbadosa voli da doručkuje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker