iznenadila

A kupila ju je samo pre tri meseca: Slavna pevačica prodaje svoju kuću po dosta manjoj ceni, a razlog za to rasplakaće mnoge (FOTO)

0

Zavirite u famoznu vilu koja je čitav svet podigla na noge!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznata po svojim ekstravagantnim postupcima, Rijana je nedavno ponovo iznenadila čitav svet i to ovoga puta neobičnom nekretninom o kojoj govori čitav svet. Lepa pevačica je svoju luksuznu vilu kupila u avgustu, a samo tri meseca kasnije Rijana je odlučila da proda svoj dom u zapadnom delu Holivuda.

 

 

Rijana je svoj novi dom kupila za 2.85 miliona dolara, a ono što je iznenadilo javnost jeste činjenica da će lepa pevačica odustati od odvog luksuza za mnogo manje novca.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

1 / 13 Foto: Profimedia

Rijanina vila sastoji se od kompleksa kuća, od kojih se glavna nalazi na dva sparata i opremljena je luksuznom otovrenom kuhinjom, ali i trpezarijom koja oduzima dah.

 

 

Lepa pevačica poseduje i pet spavaćih soba i šest kupatila, a može se primetiti da enterijerom dominira bela boja koja daje poseban šarm. Čitav dom odrađen je u čuvenom španskom stilu što ovom luksuzu daje i posebnu notu rustičnosti.

 

Međutim, Rijanin potez koji je izazvao veliko čuđenje, nosi jednu veoma tužnu priču o kojoj je javnost nedavno imala prlike da sazna nešto više.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

A post shared by Rihanna (@___badgalriri____) on

Rijana je takođe rešila da iznajmi svoj penthaus u Njujorku, a razlog za to je veoma očigledan - poznata pevačica želi da provodi više vremena sa svojom porodicom.

 

Njeno novogodišnje putovanje na Barbados pokazalo se kao ispravna odluka i veliko predosećanje budući da je poznata pevačica tada poslednji put videla svog rođaka Tavona, koji je preminuo nakon što je upucan na Badnje veče. Skrhana bolom zbog ovog gubitka, Rijana je otkrila svoja osećanja:

 

Ne mogu da verujem da sam ga prošle noći čvrsto grlila. Nikada nisam mislila da će to biti poslednji put."

 

makonda-tracker