Vesna de Vinča: Moje parče raja na ušću Save u Dunav

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Ema

11-08-2010 19:38h
Prelepo i posve neobicno.

Ljubica

13-08-2010 16:12h
Da, slazem se zaista neobicno, i nesvakidasnje, dopadljivo veoma.

alaninko

03-09-2010 15:03h
extra msm stvarno dooobrooo znachi ono brate msm strava cool

Milivan

28-08-2011 18:05h
Bravo! Zadivljen sam. I ja tako zelim da zivim i eto posle tolikih provedenih godina u inostranstvu docekao sam trenutak da zivim kako ja hpocu.Kupio sam staru kucu uVinci na samoj obaliDunava i renoviram je tako da to bude hram umetnosti. Naime i sam se bavim umetnoscu i zelim od te kuce i ideja kojih imam da stvorim nesto nesvakidasnje.Iznad svega bi mi bilo drago da se upoznamo da razmenimo ideje i da mi se pomogne u ostvarivanju mog sna.Za sada toliko. jedva cekam da pocnem da realizujem moje zamisli a to ce se desavati krajem ove godine tacnije od Oktobra meseca. Puno lepih pozdrava za sve one koji tako misle i mogu sebi priustiti da takozive.Milivan iz Svajcarske.

Jelena Milivojevic

31-03-2014 19:17h
Svaka cast,ovo je jedini prostor u kome bih se prijatno osecala.Prijatno sam iznenadjena,moj respekt!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: