ipak im NIje suđeno

Svoj prvi susret nazivali su – SUDBINSKIM: Posle 15 godina razveli se Ognjen i Bojana Janković

0

Par koji je godinama spadao u najskladnije na našoj javnoj sceni rešio je da stavi tačku na svoj brak posle deceniju i po i dvoje dece

Bojana i Ognjen Janković nisu želeli da komentarišu glasine o razvodu
Bojana i Ognjen Janković nisu želeli da komentarišu glasine o razvodufoto: Dragan Kadić

Ognjen Janković, reditelj i jedan od frontmena rep sastava Beogradski sindikat, i nekadašnja manekenka i voditeljka Bojana Janković rešili su da stave tačku na svoj brak, javlja Kurir.


Kako tvrdi ovaj list, nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno će voditi računa o njihovo dvoje dece. Muzičar je napustio stan u kome su živeli, ali svaki slobodan trenutak koristi da bude sa njihovim ćerkama.


Ognjen i Bojana Janković poslednji put su zajedno viđeni u javnosti u januaru 2022. godine, na premijeri njegovog filma "Zlatni dečko" u Beogradu, a navodno su se zvanično razveli u maju prošle godine.

 

Ognjen Janković istaknuti je režiser, a široj publici je najpoznatiji kao član Beogradskog sindikata
Ognjen Janković istaknuti je režiser, a široj publici je najpoznatiji kao član Beogradskog sindikatafoto: Zorana Jevtić

Nijedno od njih dvoje nije želelo da komentariše navode o razvodu, a zajedno imaju ćerke Zoju i Iskru.


Podsetimo, par je zajedno proveo 15 godina, a Ognjen je jednom prilikom opisao kako su se supruga i on upoznali.


Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja Milan, koji je sad, nažalost, pokojni, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu koji je držao i on je rekao da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom. To je bio sudbinski susret – rekao je svojevremeno režiser i reper.

 

Bojana Janković je početkom 2000-ih bila omiljeno TV lice
Bojana Janković je početkom 2000-ih bila omiljeno TV licefoto: Instagram Printscreen

On je jednom prilikom za Kurir ispričao da je, kao dete razvedenih roditelja, svestan da je ponekad bolje staviti tačku na brak.


Dete sam razvedenih roditelja. Ipak, moji su pravi primer da je uvek bolji dobar razvod nego loš brak. Imao sam zdrav odnos sa roditeljima i po sle razvoda – istakao je on i pohvalio se svojim ćerkama.


Iskra ima dara i želi da trenira fudbal, pa smo otišli da je upišemo na fudbal u FK Dorćol, kod Miće Sovtića. Pored sporta, svira i violinu. Zoja je već prava devojka. Trenira odbojku i mislim da će u tom sportu biti veoma uspešna. Ona je kreativna duša. Važno je decu vaspitati i pričati s njima. Više sam naučio od svoje dece nego od starijih – rekao je Janković.

 

 

makonda-tracker