ne bi volela da gledaju sve njene filmove

"Sin je mislio da radim na građevini": Oskarovka je godinama krila od dece čime se bavi, a stariji je dugo bio u zabludi

1

Iako je jedna od najpoznatijih ljudi na svetu, glumica je dugo uspevala da sakrije od sinova ne samo to nego čime se uopšte bavi

Džodi Foster ima dvoje dece
Džodi Foster ima dvoje decefoto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Džodi Foster, dvostruka osvajačica Oskara, ispričala je da je želela da njeni sinovi što duže žive normalnim životom iako im je majka jedna od najpoznatijih žena na svetu.


Zvezda filma "Kad jaganjci utihnu" ispričala je za The View da je od sinova Kristofera i Čarlsa dugo krila da je glumica jer nije želela da to promeni način na koji je oni gledaju.


Pretpostavljam da nisam htela da me znaju na taj način – istakla je Džodi. – Želela sam da me poznaju kao mamu i osobu koja samo ide na posao.

Samo nisam htela da budu zbunjeni u vezi s tim kako zarađujem za život – kaže glumica.


Uprkos tome što je Čarli, koji danas ima 25 godina, išao s mamom na set kad je bio mali, on je pogrešno razumeo čime se ona bavi.

 

Džodi Foster na otvaranju njene zvezde na Bulevaru slavnih, sa sinovim Čarlijem i Kitom
Džodi Foster na otvaranju njene zvezde na Bulevaru slavnih, sa sinovim Čarlijem i Kitomfoto: Buckner/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia in deal up to 1/4 1800 x 1198px IMMEDIATELY

Jednog dana sam ga dovela na snimanje i kupila sam mu plastični pojas za alat i takve stvari – prisetila se Džodi. – I zaista dugo je mislio da sam radnica na građevini.


Pored Čarlija, Džodi Foster ima i tri godine mlađeg Kristofera, kog je podizala s nekadašnjom partnerkom Sindi Bernard, poznatom producentkinjom. Nije poznato kada su dečaci shvatili koliko im je majka poznata i čime se bavi, ali se zna da je Čarli u međuvremenu krenuo njenim stopama i da je bio u pozorištu od školskih dana.

 

Međutim, mamine legendarne filmove ne gledaju s njom, a ni ona ne bi volela da je vide baš u svim ulogama koje je odigrala.

 

Džodi Foster je 10 godina u skladnom braku s poznatom fotografkinjom Aleksandrom Hedison
Džodi Foster je 10 godina u skladnom braku s poznatom fotografkinjom Aleksandrom Hedisonfoto: Image Press Agency / Alamy/Profimedia

Ima nekoliko filmova koje im nikada ne bih pokazala jer sam se plašila da će me zezati – ispričala je Džodi i pomenula "Nel" iz 1995, u kome je igrala "divlje dete" odraslo u izolaciji.


Džodi Foster poznata je po tome što čuva svoju privatnost od javnosti, naročito kada je reč o njenoj deci i ljubavnom životu. Glumica je od 2014. u braku s fotografkinjom Aleksandrom Hedison, a rekla joj je "da" posle godinu dana veze.

 

Džodi Foster je 10 godina u skladnom braku s poznatom fotografkinjom Aleksandrom Hedison
Džodi Foster je 10 godina u skladnom braku s poznatom fotografkinjom Aleksandrom Hedisonfoto: Image Press Agency / Alamy/Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

 

makonda-tracker