blista od sreće

Mališan je dobio nesvakidašnje ime: Bosanski glumac kog srpska publika obožava ponovo postao TATA

1

Nakon ćerke Bili, poznati glumci ponovo su postali roditelji, a svom sinu su dali jednako neuobičajeno ime za naše prostore

Miraj Grbić dobio je drugo dete
Miraj Grbić dobio je drugo detefoto: mirajgrbic/Instagram

Bosanski glumac Miraj Grbić i glumica Marija Omaljev dobili su drugo dete, saopštio je on na društvenoj mreži Instagram.


Harizmatični glumac, najpoznatiji po ulozi Čombea u seriji "Lud, zbunjen, normalan" i lepa hrvatska glumica koju smo u istoj seriji gledali u ulozi Barbare Fazlinović već su ponosni roditelji devojčice po imenu Bili.


Svom drugom detetu dali su jednako neobično ime.

Bili je sada starija sestra! Naš mali dečak River pridružio se našoj porodici u ponedeljak, 4. decembra! Sada smo prava banda! Dobro došao, druže! Tata te već toliko voli! Zajedno ćemo raditi velike stvari – poručio je glumac.

 

Miraj Grbić dobio je sina Rivera
Miraj Grbić dobio je sina Riverafoto: mirajgrbic/Instagram

Gde je danas Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan"?


Par, inače, već neko vreme živi u Los Anđelesu, a Miraj radi i kao profesor na Filmskoj akademiji Njujork.


Katedra Filmske akademije Njujork videla je moj rad i zanimalo ih je da li sam zainteresovan da predajem. Meni je, s druge strane, to zvučalo kao sjajna ideja – ispričao je glumac svojevremeno za hrvatski Story. – Prvo, zato što to volim da radim, a drugo jer volim da budem zauzet između snimanja. Vodim sjajne tri klase glume, a rad sa sjajnim kreativnim i mladim ljudima me zabavlja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miraj Grbic (@mirajgrbic)


Glumac je, inače, zabeležio uloge u više holivudskih ostvarenja, a verovatno najveći uspeh do sad mu je uloga Bogdana u filmu "Nemoguća misija: Protokol duh", u kom je igrao pored Toma Kruza.

 

BONUS VIDEO

Zarobljeni ste u kući sa decom? Ne očajavajte, mi imamo rešenje!

 

makonda-tracker