domovi poznatih

RASKOŠNA VILA VREDNA 22 MILIONA OD KOJE ZASTAJE DAH: Evo u kakvom luksuzu žive slavni PEVAČ i poznata MANEKENKA!

0

Imanje se sastoji od glavne rezidencije u španskom stilu, dvokrevetne gostinjske kuće, jednokrevetne baštenske vikendice i trosobnog stana iznad zasebne garaže za pet automobila...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Muzičar Adam Levin je kupio istorijsko imanje Montesito za 22.700.000 dolara. Izgrađeno 1923. godine, imanje se prostire na 5,2 hektara, a projektovao ga je poznati arhitekta Džordž Vašington Smit za jednog od osnivača Montesita.

 

Adam Levin, Behati Prinslu
foto: Profimedia


Tržišna cena je bila 29.500.000 dolara, tako da je Adam uspeo da pregovara o vrlo popustu. Imanje se sastoji od glavne rezidencije u španskom stilu, dvokrevetne gostinjske kuće, jednokrevetne baštenske vikendice i trosobnog stana iznad zasebne garaže za pet automobila. Ukupno ima 9 spavaćih soba i 11 kupatila. Od ostalih zanimljivosti, poseduje i pozorište, vinski podrum, teniski paviljon, terasu uz bazen, zelenilo i naizgled nepregledna prostranstva uređenih travnjaka kao i pogled.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Frontmen grupe Maroon 5 Adam Levin i njegova supruga, supermodel Behati Prinslu, kupili su imanje u prestižnom delu Montesito u Kaliforniji gde uglavnom obitavaju poznate ličnosti.

 

Ovo imanje može da se proširuje i poznato kao El Miraval. Imanje je godinama bilo van tržišta. Glavna zgrada je površine 12.000 kvadratnih metara, a odlikuje je enterijer u evropskom stilu sa drvenim gredama i lučnim prozorima koji su idealni za velike zabave jer ima dosta prostora.


Dnevna soba, sa kaminom i otvorenim konceptom sa gredama, otvara se sa spoljašnje strane francuskim vratima. Al fresco opcija na otvorenom uključuju ljupku lođu sa kaminom i garniturama za sedenje, prelepu terasu, popločani deo i baštu.


Velika kuhinja sadrži ogromno ostrvo, ormariće od kvalitetnog drveta i ugrađene police za odlaganje.

 

Glavna spavaća soba ima i kamin, balkon i sopstveno kupatilo sa odvojenom kadom. Ostale pogodnosti uključuju kućno pozorište i vinski podrum. Pored toga, tereni uključuju teniski paviljon, bazen, terasu uz bazen, mnogo zelenila i uređene travnjake.

 

Vrlo verovatno, dugogodišnji sudija čuvenog takmičenja će možda doći u iskušenje da na ovo mesto ostavi svoj pečat, što ne bi bio prvi put.

 

Pevač ume i da trguje nekretninama. Nakon što je kupio vilu na Beverli Hillsu 2018. godine za 34 miliona dolara, a navodno je potrošio 7.000.000 za njeno preuređenje i prodao je Elen DeGeneris u 2019. godine za 45.000.000 dolara.

Onda su ona i njena supruga Poršia de Rosi dalje krenule da preuređuju i nedavno su isti dom prodale za 53,5 miliona dolara. Nakon nešto više od dve nedelje na otvorenom tržištu, imanje je već našlo kupca. Levin takođe poseduje rezidenciju koju je 2019. godine kupio van tržišta nekretnina za 32.000.000 od Bena Aflekka i Dženifer Garner, nakon njihovog razvoda.

 

 

makonda-tracker