svet je bio zapanjen

"ZAMAHNULA JE KA MENI!" Sećate li se čuvenog okršaja Pink i Kristine Agilere tokom snimanja pesme "Lady Marmalade"?

0

Među najvećim pop zvezdama na početku dvehiljaditih bilo je nekoliko čuvenih neprijateljstava, a dobro je poznato da vlasnice dva moćna glasa koje smo zajedno slušali u čuvenom hitu nisu mogle da se podnesu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Neslaganje između Pink i Kristine Agilere počelo je pre nego što je snimljena pesma Lady Marmalade i nastavilo se nakon nje, a iako u to vreme one nisu želele da pričaju o svojoj svađi, kasnije su obe pevačice javno govorile o svemu.


Kako je Pink ispričala u jednoj emisiji, vrhunac njihovog burnog odnosa dogodio se jedne noći u klubu, kada je Kristina čak pokušala da se fizički obračuna s njom.


Zapravo, zamahnula je ka meni u klubu. Smešno! Pomislila sam: "Šta se sad dešava? Šta se ovo dešava?"


Ako pitate Kristinu, nije sve bilo tako i izgleda Pink i ona imaju "različito sećanje na tu noć".


Pogledajte nju, pogledajte mene. Ne bih zamahnula ka njoj. Prebila bi me. Šalite li se. Stvarno bi me pretukla — rekla je pevačica u emisiji Endija Koena.


Kako je Pink ispričala, za sve je kriva sujeta i njihova mladost. Navodno, sve je počelo kada su Mia, Lil Kim, Kristina i ona snimale pesmu Lady Marmalade za potrebe filma Moulin Rouge! iz 2001. godine. Izvesni Ron Fer iz njihove izdavačke kuće ušetao je jednog dana s idejom koja se nije dopala Pink.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Nije rekao "zdravo" nikome od nas i rekao je: "Koji je najviši deo? Koji je deo s najviše pevanja? Kristina će uzeti taj deo" — prisetila se Pink. — Ja sam ustala i rekla: "Zdravo. Kako si? Baš lepo od tebe što si nam se predstavio. Ja sam Pink. Ona neće uzeti taj deo."


Kristina se u jednoj emisiji prisetila da ju je Pink "preslišala" tokom snimanja spota i da ju je zastrašivala.


Godinama kasnije, Pink ističe da je možda preterala.


Bile smo mnogo mlade i nove u celoj ovoj stvari, i ja sam mislila da sam alfa, a ona je bila alfa — iskrena je pevačica. — Navikla sam da fizički rešavam svoje prepirke, a ona je navikla da to radi verbalno. Mi smo samo različite, vrlo smo različite. I bile smo tako mlade i nove.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Ona je dodala da je važno da žene nauče da podrže jedna drugu, kao i da danas s Kristinom ima dobar odnos.


Postale smo mame. Odrasle smo. Zagrlile smo se. Toliko je jednostavno. Mnogo mi je drago zbog toga — kaže Pink.


 

 

makonda-tracker