magična

Ovu haljinu ne može svako da ponese: Sanja Kužet u neobičnoj tirkiznoj toaleti rezervisanoj za smele žene

3

Šarmantna voditeljka svakim svojim pojavljivanjem sve više oduševljava publiku koji je prate na malim ekranima. Možda njene kombinacije nisu za svačij senzibilitet ličnosti, ali ih ona nosi tako da niko ne može ostati imun na njen izgled. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Sanja Kužet pojavila se na snimanju nove sezone emisije "Zvezde Granda" i pozirala fotoreporterima ispred Grandovog studija na Košutnjaku. 

 

 

Ona je za ovu priliku kao i obično odlučila da ponese haljinu kojom će skrenuti pažnju na svoju izvajanu figuru, ali i na duge noge koje su se se videle ispod izreza koji je rasio haljinu. 

 

Njena toaleta bila je u tirkiznoj nijansi koja je uvek dobar izbor jer je boja koja u isto vreme može biti IN i u zimskom periodu, ali i u lepim sunčanim danima koje stižu sa krajem hladnih dana. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Haljina je interesantna zbog toga što ima zanimljive detalje koji joj daju na atraktivnosti zbog valova koji joj krase rame i struk. 

 

Nije dodala mnogo nakita, te tako on nije skretao pažnju sa haljine, ali je obula svetle sandale koje su se se odlično uklopile zbog svoje boje i sjaja uz tirkiznu toaletu koju je izabrala. 

 

Nepogrešiva frizura je upravo visoki rep koji može da naglasi besprekoran ten i oči, te sanja sa ovakvom frizurom je napravila pun pogodak. 

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker