MESECIMA NIKO NIJE PRIMETIO

KAKO JE OVO SVIMA PROMAKLO?! Tek sad otkriven PREDIVAN DETALJ na već ČUVENOJ fotografiji Dženifer Aniston i Breda Pita!

1

Proteklih meseci videli smo ovu fotografiju više stotina puta! Kada su se bivši supružnici pozdravili na dodeli SAG nagrada u januaru, svi su bili oduševljeni njihovom bliskošću i osmesima, a promakao im je možda i najvažniji detalj...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako piše britanski Mirror, Dženifer Aniston i dalje ponekad nosi verenički prsten kojim ju je Bred Pit zaprosio sada već davne 1999. godine.

 

Reč je o komadu nakita koji je koštao oko 500.000 dolara i jedan je od najlepših koje smo videli u svetu slavnih, a sastoji se od krupnog dijamanta okruženog manjim, raspoređenim u spiralu.

 

To, međutim, nije najzanimljivije – ne samo što je Džen zadržala prsten nakon razvoda i sada voli da ga stavi s vremena na vreme nego ga je navodno nosila i kada su Bred Pit i ona sreli ove godine, prvi put u javnosti i pred kamerama otkad su se rastali!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Portal The Cheat Sheet javio je, kako prenjosi Mirror, da su fanovi oštrijeg oka primetili da je Dženifer na fotografiji na kojoj se pozdravlja s Bredom na ruci imala prsten koji neverovatno podseća na onaj kojim ju je glumac zaprosio pre više od 20 godina. Glumica nije komentarisala ove navode, kao što obično ostaje nema na tračeve o Bredu i njoj, a svi se pitaju je li time želela da da neki signal glumcu ili samo nije odolela lepoti prstena. Naravno, ima i onih koji smatraju da ova dva komada samo podsećaju jedan na drugi i da je Dženifer nosila drugi prsten.

 


Inače, Bred ima velike zasluge za dizajn prstena, s obzirom na to da je sarađivao s dizajnerkom Silvijom Damijani pri njegovoj izradi, a navodno je ovaj komad inspirisan minđušama koje je jednom video na Dženifer. Godinama kasnije, Bred je pomenutu dizajnerku tužio jer je s njom imao dogovor da prsten ostane unikat, ali je ona izrađivala replike na zahtev kupaca.

 

 

makonda-tracker