glossy intervju

Dirljiva ispovest Kije Kockar: Izdržala sam da MUŽA gledam sa LJUBAVNICOM!

6

Kada je pre nešto više od devet meseci u rijaliti šou-program "Zadruga" ispratila svog supruga, pevača Slobodana Radanovića, stjuardesa Kristina Kija Kockar (29) nije mogla ni da nasluti kakav će obrt dobiti njihov život. Umesto da navija za svog muškarca, ona je bila primorana da menja svoja osećanja pošto je on pred milionskim auditorijumom našao ljubavnicu, a potom i sama postane učesnik takmičenja da bi rekla sve što joj je na duši.

 

Kija Kockar
Kija Kockarfoto: Marina Lopičić

Glossy: Kada biste mogli da vratite vreme, šta biste promenili? Da li biste opet savetovali Slobi da uđe u rijaliti i kakvo mišljenje sada imate o Luni Đogani?
- Ne bih joj davala na značaju. Što se tiče Slobodana, ne bih mu savetovala ulazak u rijaliti.


Glossy: Do ulaska u šou-program radili ste kao stjuardesa. Mnogim ženama to je zanimanje iz snova.
- Nikada to nisam volela da radim, ali bila sam izuzetno uspešna i cenjena u svom poslu. Nikada nisam imala nezadovoljnog gosta, napredovala sam i radila u biznis klasi. Inače, kada se posvetim nekom poslu, u tome sam najbolja. Taj nisam volela zato što je moj privatni život trpeo i što je meni voljena osoba bila daleko od mene. Uvek mogu da se vratim tom poslu, ali sada želim da se bavim muzikom.


Glossy: Nedavno ste snimili duet s Ministarkama. Da li je muzika definitivno vaš poziv?
- Očigledno je uvek i bila, na ovaj ili onaj način. I Ministarke i ja ćemo odraditi jednu mini-turneju zajedno da ispromovišemo pesmu. Brza je i autobigrafska i zove se "Ne vraćam se na staro".

 

Kija Kockar
Kija Kockarfoto: Damir Dervišagić

Glossy: Plašite li se neuspeha ili vas više ništa ne može uplašti?
- Nisam se plašila ni pre, a kamoli sad. Samo sam izašla jača iz svega i to je moja pobeda.


Glossy: Verovatno ste o sebi čuli mnogo tračeva od kada ste izašli iz "Zadruge". Koje biste izdvojili kao najduhovitije?
- Čula sam da sam izbačena iz firme gde sam radila kao stjuardesa, što su gluposti. Tamo uvek mogu da se vratim jer sam bila odlična. Tu su i fiktivni momci. Još čekam da se jave.


Glossy: Kako ćete potrošiti novac od nagrade?
- Želim da kupim stan u Beogradu.

 

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker