glossy intervju

Dirljiva ispovest Kije Kockar: Izdržala sam da MUŽA gledam sa LJUBAVNICOM!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

maca

12-07-2018 09:21h
Ima stanova i u Zrenjaninu...

Mima

12-07-2018 09:57h
Da li je neko terao ovu zenu da gleda muza sa njegovom devojkom u rijalitiju?Sta sad?Sto je usla?

Suzana

14-07-2018 21:30h
@Mima
Pa normalno da ce da udjeee unutra i da mu pokaze gde mu je mesto...Dal bi neko mogao da trpi da gleda 24h supruga kako vara zenu svoju,i da zena to gleda i da nista ne preduzme po tom pitanju,naravno da je trebala da udje i da razjasni neke stvari !!!

Sram te bilo Kija

12-07-2018 10:16h
Zar devojku koja je pred svima nama i pred tobom vodila ljubav sa tvojim suprugom nazvati ljubavnicom? To je devojka koja se borila za pravu ljubav, koja je tvog muža zadovoljavala i tukla, koja je sebi dala za pravo da te ogovara, vređa, omalovažava i ti je nazivaš samo ljubavnicom.
Lepo nam je svima objasnila da ona to nije.

Pajdoman

13-07-2018 19:31h
Nisi ti nista izdrzala,to si ti,psiho.

Zorica

14-07-2018 13:53h
Ne mogu da verujemcda ona i dalje prica o ljubavi, prevari, devojko, sto se ljubavi tice, samo Luna je nekoga volela, vi zavisite jedno od drugog i drzali ste se u blizini iz straha sta posle.vtebe je interesovao novac i scena, to si dobila i ne glumi pacenicu, zamenila si ti njega vise puta, sama si rekla. Naravno ne na nacin na koji je on jer si inteligentnija, a ne nevino zaljubljena. On je bezobrazan i umisljena zvezda, jer se ponasa kao veliki frajer sada kada je video da je kraj, a prema Luni odvratno. Ni jednoj ga ne bih preporucila.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: