glossy intervju

Dirljiva ispovest Kije Kockar: Izdržala sam da MUŽA gledam sa LJUBAVNICOM!

6

Kada je pre nešto više od devet meseci u rijaliti šou-program "Zadruga" ispratila svog supruga, pevača Slobodana Radanovića, stjuardesa Kristina Kija Kockar (29) nije mogla ni da nasluti kakav će obrt dobiti njihov život. Umesto da navija za svog muškarca, ona je bila primorana da menja svoja osećanja pošto je on pred milionskim auditorijumom našao ljubavnicu, a potom i sama postane učesnik takmičenja da bi rekla sve što joj je na duši.

Kija Kockar
Kija Kockarfoto: Marina Lopičić

Pobedu tek nije očekivala, kao ni to da će posao stjuardese zameniti muzičkom karijerom. Umesto skrhane, prevarene žene, pred javnost danas izlazi kao pobednica veoma gledanog šoua, koja je zaradila i novac i popularnost, ali i šansu za jedan potpuno novi život.


Glossy: Kako se osećate nakon svega?
- Trudim se da ne razmišljam o tome, ali desi se da mi, s vremena na vreme, bude teško. Gledam da preusmerim svoje obaveze, da svakodnevno budem zauzeta da ne bih razmišljala o tome što mi se desilo. Plašim se iskreno da će me sve to jednom stići. Kad mi bude teško, popričam sama sa sobom i stvari postavim gde im je mesto, a znam da je potrebno vreme da se stišaju strasti.


Glossy: Šta se dešava u vašem životu otkako ste pobedili u "Zadruzi"?
- Prijaju mi promene, a posebno obaveze koje imam. Ne stižem da razmišljam o stvarima koje čine da se osećam loše. Sve se promenilo u mom životu, kako privatnom tako i poslovnom, ali to sam i dalje ja.


Glossy: Iako ste o razlozima za ulazak u rijaliti pričali pred kamerama, postoji li još neki motiv za vaše učešće kog možda tada niste bili svesni? Jeste li možda hteli da zaradite, ako već gubite brak?
- Zarada mi nije bila prioritet ni u jednom trenutku! Ušla sam da bih mogla Slobodanu da kažem sve što mislim i osećam i da budem tu da odgovorim kada on ne govori istinu.


Glossy: Šta su vam rekli najbliži kada su se kamere ugasile? Kakve su bile reakcije vaše majke za koju ste veoma vezani?
- Rekli su mi da sam se borila kao lavica i da su ponosni na mene. Svi su imali reči hvale i podrške, što mi veoma znači. Mama me nije konkretno posavetovala šta da radim, već je uvek govorila da slušam svoje srce. I time se vodim ceo život. Ona mi je velika podrška, a prvo što mi je rekla jeste da me obožava.


Glossy: U kakvom ste sada odnosu sa suprugom?
- Zvaničnom. Tako će i ostati.


Glossy: Kakav je vaš i Slobodanov odnos bio pred njegov ulazak u "Zadrugu"? Da li ste imali neku veću bračnu krizu?
- Bili smo u ljubavi i sve je bilo normalno. Rastali smo se u ljubavi, s planovima i obećanjima. Ali eto, desilo se šta se desilo. Imali smo veliku krizu pre tri godine kada smo još bili u vezi. Uspeli smo da je prebrodimo i mislili smo da nas ništa neće rastaviti. Normalno, imali smo i kasnije neke sitne razmirice, ali to nije bilo ništa strašno.

 

Kija Kockar i Sloba Radanović
Kija Kockar i Sloba Radanovićfoto: Damir Dervišagić

Glossy: Kako je počela vaša ljubavna priča?
- Mi smo iz manjeg grada, iz Zrenjanina, i znali smo se iz viđenja. Ipak, prvi kontakt ostvarili smo na Fejsbuku, gde smo komentarisali neki članak. Dodao me je za prijatelja, dopisivali smo se i tako produbili kontakt. Do ulaska u rijaliti bili smo ukupno zajedno nešto više od pet godina. U rijalitiju smo proslavili godišnjicu od crkvenog venčanja, a u septembru će biti dve godine otkako smo se venčali u opštini.


Glossy: Jeste li tada verovali da je to ljubav za ceo život?
- Nikada nisam pomišljala na izdaju. U brak sam ušla s namerom da ceo život budemo zajedno iz čiste ljubavi. Nikada mi na pamet nije palo da će bilo šta da se desi, a pogotovo nešto ovako i to pred milionskim auditorijumom.


Glossy: Rekli ste da ste iz svega izašli jači. Kako ste to uspeli?
- Ne znam. Mnogi kažu kako je nemoguće da nekoga koga voliš gledaš s ljubavnicom. Evo, moguće je! Ja sam to izdržala. U rijalitiju sam uvidela koliko sam slaba i koliko sam jaka u isto vreme. Normalno je da sam izašla jača jer, kada prođete ovakve stvari, ništa drugo ne može da vas poremeti. U principu, to je dobra strana jer ću za neke, možda gore stvari, biti pripremljena.


Glossy: Postoji dosta ljudi koji misle da ste Slobodan i vi imali nekakav dogovor da biste napravili priču i da ćete se pomiriti. Šta biste im odgovorili?
- Ne znam kako iko može da pomisli da ovo može da bude dogovor - da ja gledam muža s ljubavnicom na dva metra?! Svi koji su pratili videli su kroz šta sam prolazila.


Glossy: Imate li želju da upoznate novu ljubav?
- Trenutno ne, to je poslednje o čemu razmišljam. Želim da neko vreme budem sama. Ali nisam prestala da verujem u ljubav, brak, muškarce. I neću biti ljubomorna kada upoznam nekog muškarca s kojim ću jednog dana stupiti u vezu. Ni u jednom trenutku to što mi se dogodilo nije uticalo na mene zato što sam svesna sebe i znam da je to Slobodanova krivica, kao i to da nisu svi muškarci isti.


Glossy: Postoji li neki dan ili neka noć koje biste u rijalitiju izdvojili kao najteže?
- Svaka svađa sa Slobodanom, kao i svi bitniji datumi, kad je on bio pored mene, a nije bio sa mnom, bili su mi jako teški.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker