glossy intervju

Kada sam je video znao sam da će biti moja supruga: Dejan i Jelena Tomašević obeležili dve DECENIJE BRAKA!

0

Nekadašnji košarkaški as i njegova supruga obeležili su dve decenije braka velikom proslavom na kojoj su okupili prijatelje, a glavni gosti bili su njihovi naslednici Marinko, Manja, Mia i Matija.
 

 

foto: Petar Đorđević

Glossy: Šta su vam deca poželela za jubilej?
Jelena: Poželeli su nam prvo da za 20 godina ponovo pravimo proslavu, ali su se onda predomislili i rekli da možemo i ranije. Na primer za pet godina onu srebrnu svadbu. Ali ja mislim da svake godine treba da slavimo i srebrne i zlatne i sve svadbe koje postoje. Treba da slavimo i naš odnos, ljubav i poštovanje međusobno, ali i prema deci. Verujem da i svako od njih želi da pronađe ljubav svog života jer odatle sve potiče.


Glossy: Jesu li deca presudna za opstanak braka?
Dejan: Važna su svakako, oni su naša ljubav i naše ulaganje. Od početka smo dosta vremena provodili sa naslednicima i dosta pažnje im posvećivali, a oni nam to vraćaju na najbolji mogući način.

 

foto: Petar Đorđević

Glossy: Šta najviše cenite jedno kod drugog?
Jelena: Dejan je prevashodno veoma dobar čovek. Pun je ljubavi i razumevanja, ume da pokaže emocije i prepusti im se. Svi znate koliko ima kvaliteta u sportu, a isto toliko poseduje i u odnosu sa decom. Dragocena je osoba, puna lepih manira, ume da poštuje i voli. Dobar je otac, suprug i sin, možda zvuči i otrcano ali on je najkvalitetnija osoba koju poznajem. Presrećna sam i zahvalna bogu što je baš on moj suprug.
Dejan: Kod Jelene cenim njenu posvećenost porodici i mužu, ali i to što je spremna da svoje lične interese podredi našim.

 

foto: Petar Đorđević

Glossy: Iako ste često menjali adrese stanovanja, konačno ste se stacionirali u Beogradu?
Dejan: Imali smo sreće što smo živeli u lepim gradovima, a ja sam igrao u dobrim klubovima. Upoznali smo različite ljude što nas je učinilo bogatijim jer danas po celom svetu imamo prijatelje. Ja već deset godina ne igram košarku. Nakon karijere, završio sam fakultet i master studije, a onda dobio priliku da radim u Košarkaškom savezu. Jelena se posvetila meni i porodici, a sada konačno može da se posveti svom poslu.
Jelena: Reč je o mom Detoks centru Renovato kojem smo nedavno imali godišnjicu od otvaranja. Tada sam zacrtala sebi koliko bih volela da imamo korisnika, i srećna sam što smo odavno prekoralčili taj broj. Za sve ljude, od najmlađih do najstarijih je važno da se očiste od toksina, i presrećna sam što mogu da pomažem ljudima. Zato sam više vezana za Beograd jer želim da svaki sok napravim sama. Iako ne mogu da putujem sa suprugom koliko bih volela, srećna sam što napredujem u poslu u čemu me i on podržava.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker