UGROŽENO ZDRAVLJE

Plašim se da ću da umrem od raka: Zabrinuta Rada Manojlović čeka rezultate tumor markera (FOTO)

1

Majka mi je bolovala od raka grlića materice. Nažalost, od te bolesti je i umrla. Nedavno sam uradila tumor markere i sad čekam rezultate.

 

foto: Printscreen

Pevačica je čvrsto rešila da poboljša zdravstveno stanje.

Počela sam zdravije da se hranim, više spavam i čvrsto sam rešila da se rešim stresa. Više se ne nerviram zbog nebitnih stvari. Trenutno su mi jedina preokupacija nastupi, ali i rezultati tumor markera, koji svaki dan treba da mi stignu. Do sada sam vadila krv na pola godine, ali ću praktikovati da to ubuduće češće radim - ističe Manojlovićeva.

Ona apeluje na sve devojke da povedu računa o zdravlju.

 

Rada priznala da je svoju najemotivniju baladu posvetila Milanu: Evo kako je pevač na to reagovao (FOTO)

Mesec dana sam strahovala za zdravlje. Brinula sam i kidala se čak i kad se nakašljem. Zato svim ženama preporučujem da posete svog lekara radi rutinske kontrole. Greška je kad pomoć stručnjaka tražimo tek kad se razbolimo. Bolje sprečiti nego lečiti - zaključuje Rada.

Radin otac Rade kaže da se plaši za ćerkino zdravlje.

Bojim za njeno zdravlje, ali ona mi kaže da redovno ide kod lekara i ja joj verujem. Znam da ona mora da popije taj praškić da se smiri kad mnogo nastupa, to je sve u redu. Svi ljudi nekad popiju neki lek za smirenje, ali samo da ne pretera - rekao je Rade i dodao:

Majka joj je umrla pre 12 godina i čim dođe kući, ona se seti majke. To je ol koja nikad neće prestati i zato ne želim da razmišljam o lošim stvarima. Ne bih podneo da joj se bilo šta loše desi, već sam jedan gubitak preživeo, drugi ne bih mogao da podnesem.

makonda-tracker