UGROŽENO ZDRAVLJE

Plašim se da ću da umrem od raka: Zabrinuta Rada Manojlović čeka rezultate tumor markera (FOTO)

1

Majka mi je bolovala od raka grlića materice. Nažalost, od te bolesti je i umrla. Nedavno sam uradila tumor markere i sad čekam rezultate.

foto: Dragan Udovičić
foto: Dragan Udovičić

 

Rada Manojlović proživljava pravu dramu - zbog narušenog zdravlja pevačica je prinuđena da često ide kod lekara. Folkerka, čija je majka pre 12 godina umrla od raka, od svog lekara tražila je da joj uradi magnetnu rezonancu i tumor markere. U potresnoj ispovesti za Kurir Rada kaže da se plaši rezultata.

Majka mi je bolovala od raka grlića materice. Nažalost, od te bolesti je i umrla. Teško mi je da pričam o tome, ali naravno da sam i ja uplašena za svoj život. Moj posao je stresan, bukvalno živim u kolima i avionu. Zdravlje mi je na prvom mestu i uporno se trudim da sve postignem, a da ne narušim zdravstveno stanje. Borim se s nespavanjem i stalnim putovanjima. Maltene svaki dan menjam državu - kaže Rada i dodaje

Znam da mi je zdravlje često narušeno i zato redovno idem kod lekara jer ako sama ne povedem računa o sebi, niko ne može da mi pomogne. Nedavno sam uradila tumor markere i sad čekam rezultate - priča Rada.

Naše mame nema 11 godina, a Suzana je tu već 10: Rada Manojlović prvi put pokazala kako izgleda njena maćeha (FOTO)

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker